Хороскопът на Алена: Успех в сделки за Овните, Стрелците водят битка за надмощие

ОВЕН

Ще се радвате на успех при уговаряне на сделки, ако работите за себе си и не се натоварвате с чужди задължения, които ви пречат да се справите с вашите. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньори. Поставете началото на новите си предварително обмислени и съгласувани задачи. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

ТЕЛЕЦ

Вашите убедителни обяснения ще заставят хората около вас да се съгласят с доводите ви и да подкрепят новите ви идеи и начинания след края на месеца, но не бъдете сигурни, че след подкрепата им ще работите заедно. Не приемайте сериозно случайно подхвърлените язвителни забележки. Бъдете внимателни при срещи с непознати. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Ограничете по възможност разговорите с колегите и с началниците си, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да преглътнете. Не започвайте нови занимания. Всички прибързани действия ви обричат на провал. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си, само ако сте сигурни в правотата си. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели.  Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

Изявете творческите си заложби на мига и без колебание. Отдайте се на  задълбочена работа и изяснете причината за проблемите отношенията ви с вашите колеги. Предстои ви доста натоварен в професионално отношение, но и успешен ден. Няма да ви липсват емоции, делови предложения и разговори, но във ваша полза. Във ваша полза е предпразнично да проявите с разума си гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Намерете компромисно делово решение, свързано с очаквано от вас финансиране на нов проект, за да ви подкрепят. Не проявявайте прекомерна доверчивост към хората от вашето обкръжение, за да избегнете загубите на работното място. Задълбочете се в работата си. Трудностите няма да са малко, но не бива да ви притесняват. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си, да се подготвят за новогодишната вечер. Покажете им, че ги обичате и подгответе малки подаръчета, които да ги зарадват. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА 

Зад волана бъдете внимателни. В този ден е по-добре да не обсъждате инвестициите. От сутринта ще ви изненадат неочаквани обрати. Отдалечете от пътя си и работата си всички ваши познати, които проявяват интерес към плановете ви. Не бъдете прекалено доверчиви, ако ви убеждават, че ще са ви полезни. Несемейните ще срещнат подходящата половинка в края на декември, но ако прекалят с претенциите си рискуват да се разделят без да са се сближили и опознали. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото една раздяла ще ви нарани. 

ВЕЗНИ

На работното място ще жънете успехи. Поставете успешно начало на важни делови разговори и осъществете срещи с нови партньори. Ще ви изненадат нови предложения. Съдбата ви дава шанс да се срещнете със стари колеги, които ще ви бъдат полезни при постигане на вашите нови цели. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени от сексапила на новото си завоевание не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение. 

СКОРПИОН

Хората, които днес пренебрегват вашите съвети, ще загубят от нежеланието да се задълбочат в думите ви. В тяхна вреда е липсата на желание ад ви чуят, но всички осъзнават този факт едва когато грешката е направена, а проблема е създаден. Няма да са успешни запознанствата, особено деловите. Очакват ви разправии с близките ви заради забравен код на охранителната система от възрастни роднини, които не се справят без вас и пречат да пътувате. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви позволят да изживеете сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Водите битка за надмощие с ваш колега, която е ненужна и натоварваща. Не надценявайте силите си и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения. Не се поддавайте на изнудване заради взет заем. Запазете спокойствие и се задълбочете в задълженията си. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. 

КОЗИРОГ

Възможни си измами, ако се занимавате с търговия в този ден, въпреки че в края на месеца имате добри приходи. Интуицията ви помага да прецените правилно действия си и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши колеги се държат грубо и предизвикателно и не им отговаряйте със същото поведение. Във ваша полза е, въпреки деловата ви ангажираност вечерта да обърнете внимание на семейството си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях само защото се инатите и закъснявате. 

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте конфликт на работното място, дори и ако ви предизвикват. Вашите служебни задължения изискват да планирате деня си така, че да се справите с тях до края на работното време. Не се впечатлявайте от страничните дразнители. При възможност помогнете на ваш близък, който се нуждае от съвет. Няма как да ви се размине без проблеми този ден. От една страна си имате вашите задължения, от друга семейството е натоварило вас с решението къде да посрещнете Новата година, а след това сигурно ще недоволстват и мърморят.

РИБИ

Съберете средства за благотворителна кауза, само ако сте убедени дълбоко в себе си, че усилията си струват. Ако развивате собствен бизнес обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. Обмислете добре действията си и проявете решителност в постъпките си, за да имате успех в начинанията. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни, но хармонията е все още далеч от отношенията ви.

Коментари

Задължително поле