Хороскопът на Алена: Успешни делови срещи за Овните, Телците се справят добре със задачите

ОВЕН

На работното място е във ваша полза да не сте разсеяни и безотговорни към задълженията си, да се задълбочите и да приключите с важна задача, която вече не позволява отлагане. Деловите срещи планирани за днес са успешни, ако не критикувате и изслушвате.  С каквито трудности породени и от ретроградното движение на Меркурий да се сблъскате ги приемете като поредната възможност да блеснете пред колегите си. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот за неопределено време заради поведението ви в този ден. 

ТЕЛЕЦ

Справяте добре със задачите си, но се постарайте да ги приключите до обед. Следобед ще се наложи да се срещате с ваши колеги, които искат да им помогнете, но преценете дали е във вашите възможности. Отказът ви ще ги разочарова по-малко, отколкото несбъднатата надежда, защото Меркурий е ретрограден. Потиска ви нежеланието да се подчините на нови разпоредби на работното място, с част от които не сте съгласни. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също и са готови да ви създадат приятна емоция, ако отидете с тях на ресторант и се повеселите. Сексуалните удоволствия са най-добрия начин да приключите с добро настроение днешния ден. 

БЛИЗНАЦИ

Осъществете професионалните си идеи и предприемете обсъждането на планираните нови проекти. Успех ще жънат занимаващите се със строителство и продажба на недвижими имоти. Предпоставка за успех е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Предпазвайте се от разговори за инвестиции, въпреки че нямате забрана да ги провеждате и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отказът ви от интимни мигове и сексуални наслади, не само заради изневярата, а и заради нараненото ви его. 

РАК

Имате сили да преодолеете и най-големите трудности по пътя си, естествено, ако се вземете в ръце и да си гарантирате бъдещи професионални успехи. На работното място се справяте отлично със спешните си служебни задачи, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите бъдещи проблеми. Меркурий има различни планове за вас. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на потискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Преценете дали имате свободни средства за инвестиции, за да избегнете загуби съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията са разширяване или обединяване на бизнеса, който развиват, само защото искат да са полезни на свои познати. Начинанията ви носят успех, но за ваша изненада и рискованите сделки. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. 

ДЕВА

Успехът ви зависи от неотложни промени, но само ако не се противопоставяте на Съдбата и ако спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Изнервени сте от невъзможността да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Вашето безотговорно отношение към поставените задачи ще ви създаде неприятности, без значение дали сте заети в сферата на частния или на държавния сектор. Бъдете внимателни. Имате много обожатели, но сте влюбени само в един, а днес споделете чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Не избързвайте със сексуалните контакти, ако целите да съхраните отношенията си, защото прибързаните сексуални удоволствия може да станат причина за неочакван обрат. 

ВЕЗНИ

На работното място за пореден път ще жънете успех и ще заслужите повишение на заплатата или на нова служебна позиция. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, вместо да отстъпите при ретроградното движение на Меркурий. Бъдете в хармония със себе си  и с моралните си принципи. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая. 

СКОРПИОН

Не пропускайте възможностите за отлична изява на вашия интелект и дарби. Длъжни сте да се заемете отговорно и без оплакване със задълженията си въпреки ретроградното движение на Меркурий. Трудностите, които изобщо не очаквате, ще се превърнат в поредната причина за още по-голямата ви активност и желание да се докажете и ще успеете. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на партньора си, че ви пита защо сте с кисела физиономия. 

СТРЕЛЕЦ

Не спорете с вашите колеги без причина или само защото сте ядосани на някого и търсите на кого да излеете яда си. Не правете опити да осъществите плановете си без оглед на средствата. Начинанията са неуспешни при ретроградното движение на Меркурий. Откажете се от тях и се отдайте на служебните си задължения, които ще ви донесат успех, ако ги приключите в срок. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си. 

КОЗИРОГ

Вашите професионални планове може да се променят в негативна посока, ако се доверите на късмета си или поверите работа си на вашите колеги, които при ретроградния Меркурий може нарочно да ви провалят, вместо да помогнат, а оправданието след това ще е така поднесено, че виновните ще сте вие. Вслушвайте се в интуицията си. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с вашите колегите и делови партньори. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома вечерта. Не спорете с партньора си. Ежедневните ви задължения и недоволството на вашите близки не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете сговорчиви с вашите колеги, делови партньори и подчинени. В противен случай тяхното противопоставяне ще е причина вместо успех, да изживеете застой, който няма да ви донесе полза,  ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Не е желателно да пътувате. От вашата гъвкавост и практичност зависят не само нормалните отношения, а и по-нататъшното постигане на целите ви. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични, но причината е в неясното бъдеще на вашата връзка. 

РИБИ

Въпреки напрежението в отношенията денят ви обещава успех и заслужена висока оценка носеща признание, които са заслужени, но будят завистта на околните. Преценете дали да помогнете на колегите си или е по-добре да не им подавате ръка, която няма да бъде оценена, защото Меркурий е ретрограден. Отложете планираното пътуване и се заемете със задачите, които трябва да отхвърлите до края на работния ден. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради закъснението ви. Трудно ще докажете невинността си. По-добре не опитвайте и се откажете от сексуалните удоволствия тази вечер.

Коментари

Задължително поле