Христо Стоичков: Догодина предстои нещо голямо

50-годишният Христо Стоичков в кратера на вулкана „Васил Левски” на демонстративния мач по случай юбилея си през май миналата година.

Голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков призна, че работи по осъществяването на нещо голямо, което ще зарадва българските фенове следващата година. Преди дни Кавалерът на "Златната топка" отново събра футболни звезди за българската публика и обеща шоуто да продължи.

"Ще има голяма изненада, но още я пазя в тайна - каза Камата за предаването „Код Спорт“ по ТВ+. - Този път няма да кажа на никой. Само един човек в България ще знае какво ще се случи през 2018-а."

Стоичков похвали родните запалянковци и дори заяви, че големите български футболисти са станали такива, благодарение на хората по трибуните.

"Мога да гарантирам, че е най-мощна, най-колоритна, най-много се ръкопляска и се скандира - добави Камата. - Винаги съм казвал, че ние израснахме като футболисти благодарение на публиката. На празен стадион нищо не правиш. Как да се концентрираш, как да се мотивираш, като гледаш, че стадионът е празен?"

Христо Стоичков за пореден път заяви, че се обмисля възможността да организира ново голямо футболно шоу и в други градове на България. Камата добави, че се надява Пловдив и Варна скоро да имат стадион за пред света. А при малък ремонт арените в Русе, Враца, Благоевград и Монтана също ще са подходящи за подобен тип събитие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ