Хулиган минал два пъти през прясна маркировка и ударил служител за забележка

Снимка: Архив

Хулиган, минал през прясно положена пътна маркировка и ударил служител, който му направил забележка, ще бъде глобен с 500 лева. Решението по указа за хулиганството е на съда в Разград. Той се произнесъл по инцидент от края на ноември. Тогава до бензиностанция в града била положена маркировка. Докато служител на обекта поставял конуси, за да опази прясната боя, през нея минал мъж с „Рено Еспейс”.

Служителят му свирнал да го предупреди да не минава през боята. Шофьорът демонстративно направил обратен завой, отново минал през маркировката. При направена забележка от човека от бензиностанцията, той слязъл от колата и го ударил, поваляйки го на земята. Колеги на пострадалия се намесели и спрели разправията. Бил подаден сигнал и на тел. 112.

Случаят бил квалифициран като непристойна проява и нарушаване на обществения ред. За хулиганството мъжът е наказан с глоба от 500 лева, тъй като имало смекчаващи обстоятелства. Той направил самопризнание и изразил съжаление. Бил в тежко семейно и имотно състояние.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони