Цачева купува носии на Черкаските баби

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов се срещнаха с Черкаските баби. „Благодаря ви, че съхранявате и развивате народните и културни традиции на вашия край и на нашата страна, поклон пред делата ви. При вас съм и  за да помоля за вашето доверие, защото България се нуждае от стабилност, от устойчивост, от развити региони. Подкрепете ни с вицеадмирал Пламен Манушев - ние ще бъдем достойните президент  и вицепрезидент на България“, каза Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов поздрави Черкаските баби за тяхната самоотверженост в опазването на културните традиции на Северозападна България. „С г-жа Цецка Цачева и с парламентарната група на ГЕРБ поехме ангажимент пред вас и до дни ще ви подарим чисто нови народни носии, които сме поръчали и вече се шият. А вие продължавайте да предавате традициите на младото поколение“, обърна се Цветанов към жените от фолклорната група.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент изрази увереност, че България ще застане на мястото, което й се полага на международната сцена, когато първата жена президент на страната ни се казва Цецка Цачева.

„Успявам в това, което правя, защото не деля хората по пол, възраст и произход. За мен всеки човек е ценен като умение и знание. Мога да комуникирам с всички“. Това каза  Цачева пред работещите във фирмата за производство на кранове O.M.S. Saleri в град Враца.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика