Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Цачева: Няма по-важен въпрос от сигурността

„Няма по-важен въпрос от сигурността, справянето с мигрантския поток и предоставянето на убежище на тези, които се нуждаят.“ Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на организирания от „ЕНП Жени“ форум на тема „Миграция и интеграция“. Конференцията се проведе в София, а при откриването й приветствия отправиха председателят на „ЕНП Жени“ Дорис Пак, зам.-председателят на „ЕНП Жени“, член на Европейския парламент и зам.-председател на групата на ЕНП Мария Габриел.

Цачева каза, че около 50% от бежанците са жени и деца и тази група е изложена на най-голям риск. „Всички заедно можем да бъдем полезни и съпричастни, поставяйки на първо място сигурността“, заяви Цачева.
Тя не пропусна и темата за вота на 6 ноември. Цачева бе категорична, че българските граждани за първи път имат огромния шанс да изберат за президент жена от голямото семейство на „ЕНП Жени“. „Със заряда, които усещам сред хората, знам, че ще се справя. Уверявам ви, че ще споделяме честно и открито проблемите и ще търсим заедно техните решения“, подчерта тя. И увери, че българските жени и жените в ГЕРБ се радват на толерантно отношение, че получават уважението на премиера Бойко Борисов и на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

Годишнина

Манушев валидира марка

Имаме огромна нужда да събудим духа на българския войник и на армията, както и на цялата ни нация. Това заяви вицеадмирал Пламен Манушев, кандидат за вицепрезидент на ГЕРБ, по време на гостуването си в Казанлък, където бяха отбелязани 100 г. от написването на бойния марш на 23-ти Шипченски полк “Велик е нашият войник”. По време на честването за първи път в Казанлък бе валидирана марка. “Впечатлен съм от символите в нея, които показват нашето героично минало. Имаме огромна нужда да събудим духа на българския войник, на българската армия и на цялата ни нация, защото го заслужава, но трябва да се събуди”, обясни вицеадмирал Манушев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.