Цветанов видя сценарий на БСП за всяване на разкол между него и Борисов

Снимка: Пламен Стоименов

Сценарий на БСП за всяване на разкол между него и премиера Бойко Борисов, видя Цветан Цветанов, след като от левицата изнесоха информация за роднински назначения на близки до ГЕРБ по-рано днес.

"Сега разбирам, че БСП са подготвяли да се говори нещо. Имам го като сценарий, който подготвят. Ще го оставя запечатан, след 1 месец, когато този сценарий започне да се разиграва мога да ви го покажа", каза Цветанов пред журналисти в Народното събрание.

„Сценарият е за това да се прави разкол между мен и Бойко Борисов. „Във всяко едно ключово важно решение винаги сме взимали политическо решение и сме го съгласували винаги с Бойко Борисов“, подчерта Цветанов.

Според него, някой иска да създаде усещане, че има бламиране на премиера и, че в парламентарната група на ГЕРБ се случва нещо, което остава скрито за Борисов. „Този сценарий сме го слушали от 2008 година, когато се разбра, че ГЕРБ има потенциал да управлява. Тогава започнаха да говорят - Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов от партията“, припомни Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България