Цветанов: Вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението

Снимка: Денислав Стойчев

Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението. Това каза пред журналисти в село Полски извор заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод евентуалният вот на недоверие за корупция към кабинета "Борисов" от страна на БСП.

Нека първо бъдат внесени мотивите и тогава ще водим парламентарна дискусия, заяви Цветанов. По думите му, последният доклад на Европейската комисия бил с много положителни сигнали и бил по-добър от този на съседна Румъния.

Ясно е написано в доклада, че стабилността на България е възстановена, заяви Цветанов. Той каза, че опозицията ще използва всички възможности за провокация. Смятам, че това, което постигнаха с Димитър Главчев не им прави чест. Когато управлява ГЕРБ парите от фондовете не спират, когато е управлявала БСП нивата на корупция и корупционният натиск са били най-високи, добави Цветанов.

Днес Цветан Цветанов, заедно с депутати и кметове, се включи в разпределението на битовата техника закупена с дарението от 100 000 лева от партийната субсидия на ГЕРБ. Цветанов пристигна в село Полски извор, където рано сутринта пристигнаха камионите с техниката за пострадалите от наводнението домакинства в Общините Камено и Бургас.

 

Коментари

Задължително поле