Осем души са обвинени за престъпления, свързани с изборите Главният прокурор е поискал от ЦИК разрешение за привличане като обвиняеми на 7 кандидати за кметове и съветници

Вижте Наум Шопов и Теа като деца

Полицията издирва водач, избягал след катастрофа с велосипедист

Дуейн Джонсън-Скалата е най-готиният баща за 2019

Кали израснала на село

Ограничават движението в тунел „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“ утре

Камионът-ковчег в Есекс – с българска регистрация, собственост на ирландка Напуснал България през юни 2017 г.

Над 100 000 души денонощие без вода

Забраниха на обвиняем за убийство да посещава квартал в Монтана

Арестуваха пияна кюстендилка, карала крадено такси в насрещното на магистрала “Струма“

Министрите на вътрешните работи на България и Северна Македония раздаваха флаери срещу корупцията на ГКПП-Станке Лисичково

Прокуратурата за доклада на ЕК: Обективно и по достойнство са оценени усилията в областта на съдебната реформа

Осъдиха строител, насилил болно момиче

Младен Маринов: В Кресна 170 души се разследват за фалшива адресна регистрация

Цветанов: Всичко, което сме обещали в предизборната си програма, ще се случи в 4-годишния мандат

Всичко, което сме обещали в предизборната си програма, ще се случи в 4-годишния мандат. Навсякъде в програмата говорим за сектор „Сигурност“ и електронно управление. Гражданите не бива да бъдат куриери между отделните администрации. Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „Панорама“ на БНТ.

Парламентът не е конвейр, гледаме качеството на внесените законопроекти, не количеството, каза още Цветанов.

Колегите от БСП участваха активно в приетите промени в Закона за движението по пътищата. По законопроекта за мажоритарната избирателна система не успяхме, но бяхме длъжни да се съобразим с гласа на 2,5 млн. български граждани, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

В момента има различни оценки, противопоставяне в съдебната система, за това всички носят вина, дори и политиците, които често взимат отношение, каза още Цветанов.

Мария Габриел ще бъде пълноценен еврокомисар. Оценката й показва, че тя покри всички критерии и изпълни със съдържание бъдещата й позиция като еврокомисар, прогнозира заместник-председателят на ГЕРБ.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Ама сигурен ли сте, че ще изкарате целия мандат? Дали не беше по-добре да кажете „Всичко, което сме обещали в предизборната си програма, ВЪЗНАМЕРЯВАМЕ ДА ГО СТОРИМ ПРЕЗ 4-годишния мандат.“ За г-жа Габриел: Евродепутати се съсипваха да я хвалят за прекрасното представяне. И вие с г-н премиера я хвалехте. В тази насока евродепутатът Курумбашев сипеше суперлативи. Поинтересувах се какво е завършил – оказа се кукловодство в бившия ВИТИЗ… Преди да стане еврокомисар се е занимавала с включване на мед в закуската на децата в БГ и с проблемите на децата в Африка.

  2. „Парламентът не е конвейр“ Правилно е да се пише конвейер, мн.ч. конвейери. Думата е заета от английски – conveyer.

  3. Цецо,мажете отгоре-отгоре,бе!Както правехте до сега.Сипете приказки наляво и надясно.Подхвърляйте по някоя троха на мат рияла и не го мислете много.Слушайте ония изедници от Брюксел,Шойбле,дето сте му дали бюджета ни на книжка и европейската банка,която се облизва за фискалния ни резерв.Гледайте си джоба.А българските дядо и баба ги хвърлете на бунището.Както винаги правите.Дрънкайте приказки повече и това е.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.