Иван Портних: Варна привлича все повече компании от сферата на дигиталните технологии

Черната Златка само по бельо (СНИМКИ)

Допълнителен кораб закрепва фериботната връзка с Атон

Започна пълненото с природен газ на тръбопровода „Турски поток“

Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Задържаха 4-ма наркодилъри в прохода „Петрохан”

Цветанов във Велико Търново: ГЕРБ гарантира запазване на справедливата данъчна система, която дава сигурност на бизнеса

Винаги сме били съпричастни към проблемите на предприятията в региона на Велико Търново и в страната, защото доброто състояние на бизнеса гарантира повече заетост за хората и по-добри доходи. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща с мениджърския състав и ръководството на „Захарни заводи“ в Горна Оряховица, съобщава пресцентърът на партията.

По думите на Цветанов, ГЕРБ предлага реални мерки за подкрепа и стимулиране на фирмите. „Предвиждаме значително облекчаване на гражданите и бизнеса, чрез премахване на бюрокрацията. Целта ни е да запазим постигнатите от правителството на ГЕРБ нива на икономически ръст. При пълен мандат на ГЕРБ ще можем да гарантираме 120 млрд. лв. БВП, който ще осигури средства за дофинансиране на различни политики. Следващото правителство на ГЕРБ ще гарантира 1500 лева средна работна заплата и 650 лева минимална работна заплата. Всички български граждани трябва да ни подкрепят в неделя с номер 11 в бюлетината, за да се запази справедливата данъчна среда и стабилността на страната ни, която е необходима за развитието на бизнеса“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

От ръководството на предприятието заявиха благодарността си към Цветан Цветанов за усилията, които е положил за борба със сивия сектор като вицепремиер, вътрешен министър и като народен представител от региона. „Хубавите неща, които се случват тук, са с неизменната подкрепа на Цветанов”, заявиха присъстващите на срещата.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.