Депутати пред “Труд”: Конфликт на интереси прозира в скандала с НЗОК

Александър Вучич: Сърбия върви по европейския път, но ще продължи да изгражда добри отношения с Русия

Жители на Брегово протестират срещу преминаването на камиони с опасен товар

Стачка в “Ер Франс”, отменени са половината полети на далечни разстояния

44 души загинаха, след като автобус падна в 200-метрова пропаст в Перу

Над 20 са последващите трусове след земетресението в Пловдивско Усетено е най-много в Пловдив, Първомай и Пазарджик, но също в София и Благоевград

Взривно устройство е хрърлено пред американското посолство в Черна гора, извършителят се е самоубил

Протести на ученици в САЩ за повече контрол над продажбата на оръжия

Земетресение от 4,8 по Рихтер край Асеновград тази нощ

Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Цветанов в Монтана: Силата на ГЕРБ е, че залагаме на добре познати на хората доказани професионалисти

Силата на ГЕРБ е, че в листите си залагаме на хора с отлична професионална подготовка и опит, които са израснали, живеещи и работещи в Монтана. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с работещите в компания за производство на мебели в Монтана, информираха от пресцентъра на ГЕРБ.

С присъстващите обсъдиха приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Цветанов обясни пред тях, че ГЕРБ залага на създаването на нови работни места и на повишаване на доходите на хората на база на икономическия просперитет. По думите му е важно да бъде реновиран високоскоростният път Видин – Ботевград, както и да бъде подобрено цялостното състояние на инфраструктурата в региона, за да бъдат привлечени инвеститори.

„В следващ управленски мандат ГЕРБ ще инвестира в образованието, защото няма развита държава без добре развито образование“, каза зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов обясни, че партията ще подпомогне бизнеса и хората, чрез премахване на бюрокрацията. „Увеличаването на БВП до 120 млрд. лева, 650 лева минимална работна заплата и 1500 лева средна работна заплата са напълно реални цели, ако продължи икономическият растеж, който постигнахме. Но всичко това може да се случи само при управление на ГЕРБ“, категоричен бе той.

Водачът на листата на ГЕРБ в Монтана Дилян Димитров заяви пред присъстващите, че благодарение на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ държавата е постигнала 3,6% икономически ръст. „България трябва да продължи да се развива с тези темпове, за да вървим напред. Убеден съм, че в следващ управленски мандат на ГЕРБ подпомагането на Северозападна България ще бъде приоритет“, каза той.

Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ в Монтана и областен координатор на партията Дилян Димитров и кандидати за народни представители от ГЕРБ посетиха шивашка фирма в Монтана, за да разговарят с работещите там.

Цветанов заяви пред хората, че ГЕРБ е единствената партия, чиято листа с кандидати за народни представители е съставена изцяло от местни хора и доказани професионалисти.

„В следващ управленски мандат ще заложим на инвестиция в образованието, за да има повече квалифицирана работна ръка, която да отговаря на нуждите на бизнеса. Важно е хората да мислят разумно и да вземат правилното решение на 26-ти март с номер 11 в бюлетината“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че икономическият растеж е важно условие за увеличаването на доходите на хората. Той разясни пред присъстващите, че ГЕРБ предвижда редица реално изпълними мерки за развитие на икономиката, включително изграждането на няколко индустриални зони като тази край Пловдив.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.