Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Цветанов: В началото на май ще имаме редовно правителство начело с Бойко Борисов

Снимка: БНТ

Целта на всяко управление е да бъде максимално стабилно. ГЕРБ и Обединени патриоти ще направим точно това. В рамките на 1 седмица ще бъдем готови с персонален състав на кабинета. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНТ.

По думите му в началото на месец май ще има редовно правителство, начело с Бойко Борисов, а двете преговарящи страни са направили сериозни компромиси. Целта е икономически ръст 3,5% годишно, 1500 лв. средна заплата.

Трябва да казваме истината, в изслушването на Герджиков се установи – някой е нареждал за уволнения, при този служебен кабинет имаше най-много уволнения.

В момента имаме назначен кабинет от президента Радев, някой трябва да поеме политическа отговорност за тези уволнения. Това правителство ще остане с най-много уволнения и с най-много законодателна дейност, която искат да реализират. Този, който е назначил служебното правителство, той носи отговорност, каза още Цветанов.

Благодаря на всички министри, които се отнесоха отговорно към темата с урана, каза Цветанов. Той коментира, че резултатите са само от 2-3 сондажа, а не от над 40 в Хасково. Трябва да бъде замерена водата от чешмите, призова Цветанов.

Златоград днес изглежда като перла в Родопите, отидете да видите какво е направил там кметът на ГЕРБ. Така Цветанов коментира твърденията, изнесени от журналиста Васил Иванов за порочни практики в родопския град.

Попитан как правителството ще работи с Ердоган, Цветанов обясни, че двустранните отношения между България и Турция трябва да бъдат много конструктивни и градивни. “Трябва внимателно да наблюдаваме обстановката на Балканите и в региона на Черно море. Ние, политиците, носим пряка отговорност за случващото се.”

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. КАКВО ЩАХМЕ ДА ПРАВИМ АКО ГИ НЯМАШЕ БАТ БОЙКО И ЦВЕТАНКО, НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ПОРОЧНИ ПРАКТИКИ/КОРУПЦИЯ/В ЗЛАТОГРАД ИЛИ КЪДЕТО И ДА БИЛО!!!

Отговорете