Психолози и социални работници влязоха в къщата на ужасите в Свищов Общинската администрация предприе мерки за социализирането на трите жени

Християн Гущеров е задържан заради сбиване в заведение

Талибаните поеха отговорност за атаката в Кабул

Десетки хиляди на протест в Солун: Македония означава Гърция

ДПС предлага програмен кабинет и програма за ускорено развитие

17-годишен катастрофира в дърво, колата му изгоря

Президентството: Извършена е нерегламентирана публикация в профила на държавния глава

Приход от 1,4 млн. лева от данъци планира Община Павликени

Д-р Красимира Иванова: Хепатит C уби баща ми, зарази се след кръвопреливане Системата за проверяване на кръвта да гарантира 100% нейната безопасност, призова сестрата на премиера Бойко Борисов

Проф. Божидар Димитров: Комунизмът у нас беше държавен капитализъм

Патриарх Неофит за македонската църква: Имаме консенсус по главните въпроси на бъдещото

Премиерът Борисов ще се срещне с чешкия си колега Андрей Бабиш

Дамаск осъди турската операция в град Африн

Цецка Цачева: Няма да се въвежда трети пол и да се признават еднополови бракове

Катастрофа затапи пътя за „Капитан Андреево“ край Харманли

Цветанов в Сандански: От президентските избори зависи дали ще продължи развитието на държавата или ще влезем в политическа криза

Президентските избори са изключително важни, защото от техния изход зависи дали ще влезем в нова политическа криза и отново ще се върнем към модела на управление на Орешарски, или ще продължим развитието на държавата. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на бизнеса в град Сандански.

Цветанов подчерта, че благодарение на стабилното управление на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов в момента в страната се изпълняват стратегически инфраструктурни обекти. „Строителството на автомагистрала „Струма“ спря по време на управлението на Пламен Орешарски. Сега този важен за региона и цялата страна обект се строи лот по лот, дава се повече безопасност и сигурност на пътя. Това е и допълнителна възможност за развитието на бизнеса и туризма“, заяви Цветан Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ политическите опоненти на партията се заиграват със страховете на хората, което е недопустимо и внася разделителни линии сред обществото. Цветанов бе категоричен, че държавата е направила всичко необходимо, за да гарантира сигурността на границата.

„За да продължи сигурността и стабилността, която има в момента в България, на 6-и ноември трябва да заявим своята безапелационна подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, каза Цветан Цветанов. Той подчерта, че кандидатът за на ГЕРБ за президент Цецка Цачева е доказала като председател на Народното събрание, че може да търси консесус и баланс между всички гледки точки.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители Йордан Андонов, Красимир Велчев и кметът на община Сандански Кирил Котев.

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатите, народните представители и кметът на Сандански се разходиха в центъра на града и разговаряха с десетки жители, които заявиха своята подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ.

 

Цецка Цачева в Сандански: Стабилността на държавата гарантира успешното развитие на бизнеса и сигурните доходи на хората

От резултатите на изборите на 6-ти ноември ще зависи каква ще бъде посоката в бъдещото развитие на България. Това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева на среша с представители на бизнеса в Сандански. Според Цачева е недопустимо агресивното поведение на опонентите й, издигнати привидно от Инициативен комитет, но всъщност кандидати на БСП.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че в днешния сложен свят България не може да се справи сама с предизвикателствата и се нуждае от приятели и съмишленици. „Ние имаме такива партньори в Европейският съюз и НАТО, затова трябва да продължим да отстояваме европейските демократични ценности. Така ще гарантираме успешното развитие на бизнеса, сигурните доходи и социалните придобивки на гражданите. Страната ни трябва да запази своя положителен образ в Европа и в региона и да продължи да бъде фактор на стабилност и сигурност”, каза Цецка Цачева. Тя обясни, че за нея и за вицеадмирал Манушев приоритет е образованата нация. По думите й, образованието трябва да съответства на нуждите на 21-ви век.

Цецка Цачева подчерта, че въпреки последиците от „експеримента Орешарски”, правителството на Бойко Борисов успява да се справи със завещаните проблеми и продължава да развива всички населени места в страната. „Не бива да забравяме времето, когато парламентът работи под обсада, пазен от жандармерия, а хората бяха оставени без защита. Това не трябва да се случи отново. Заедно с вицеадмирал Манушев ще бъдем гарант, че държавните институции ще работят прозрачно, в интерес на хората”, каза още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев призова хората да бъдат активни и да отидат да гласуват на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „Трябва да продължим да вървим напред заедно с Европа, да запазим демократичните ценности, за които мечтаеха нашите възрожденци“, каза вицеадмирал Манушев. Той коментира, че правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно за запазването на сигурността на българската граница. По думите му са осигурени над 200 мил. за нови самолети. Има заделени средства и за нови кораби. „Държавата не е разграден двор. Румен Радев и Илияна Йотова говорят само лъжи. Българската армия не е загинала, не се поддавайте на манипулации“ , призова присъстващите Пламен Манушев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.