Премахнаха 230 трошки от улиците на Шумен

Почина научнофантастичната авторка Урсула ле Гуин

От форума в Давос: Киберзаплахите и мръсният въздух са основните проблеми пред световната икономика

Тръмп ще призове Ердоган за „деескалация на ситуацията“ в Африн

Жителите на айтоското село Мъглен ходят в кал близо десетилетие заради недовършена канализация

33 загинали и над 70 ранени при терористично нападение в Бенгази

В София са направени обработки със смеси срещу заледяване

Хеликоптери евакуираха 150 души в Италия след падане на лавина

Въздушни удари на САЩ са ликвидирали близо 150 терористи от ИДИЛ в Сирия

Путин и Ердоган обсъдиха ситуацията в Сирия и операцията на турската армия в района Африн

Шефът на ЦРУ: Северна Корея е все по-близо до момента, в който може да застраши САЩ с ядрено оръжие

Между солта и пепелището Поетът Георги Ангелов издаде две нови книги

Откриха изложба на съвременно българско изкуство в Европейския парламент

15-годишен е открил стрелбата в училището в Кентъки Загинали са момче и момиче

Румен Порожанов: Земеделските производители трябва да получават справедлива цена за продуктите си

Цветанов в Тръстеник: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-подготвеният и достоен тандем за президент и вицепрезидент на България

Всички български граждани трябва да гласуват доверие на силния и достоен тандем за президент и вицепрезидент на България в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Тръстеник.

„Цачева е с огромен потенциал да бъде президент-обединител на нацията, както бе обединител в парламента. Като председател на Народното събрание всички се отнасяха към нея с уважение и респект. Затова съм уверен, че е изключително добре подготвена за президентския пост. Като председател на парламента при 8 заместник-председатели, и то мъже, Цецка Цачева успяваше да успокои всяка една ситуация“, обясни той.

По думите на Цветанов Пламен Манушев е достоен български офицер, дал 40 години от живота си за отечеството. „Убеден съм, че на 6-ти ноември всички ще се обединим и ще гласуваме с номер 17 за най-подготвената кандидат-президентска двойка. Както кметът Поля Цоновска може да управлява община като Долна Митрополия, както Цецка Цачева може да управлява Народно събрание с осем парламентарни групи, така жена може да бъде главнокомандващ“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов бе категоричен, че при силната местна власт, отговорното правителство на Бойко Борисов и стабилна държава пътят на България е един – като част от голямото европейско семейство.

По време на срещата с хората в Тръстеник Цветанов се запозна с 18-годишния Мартин Трънков от Тръстеник, който разказа на зам.-председателя на ГЕРБ, че тази година ще гласува за първи път. „Мартин ми каза, че е номер 17 в класа и аз вярвам, че той, макар и млад, знае кой е най-достойният избор за президент и за вицепрезидент на България“, посочи още Цветан Цветанов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел обясни, че силата на ГЕРБ е, че когато поема ангажименти, застава с лице срещу хората и го изпълнява. „Трябва всички да отстояваме позициите си така, както го прави Цецка Цачева през всички години като председател на парламента. Затова на 6-ти ноември трябва да мобилизираме всичките си сили и да заявим категорично, че можем да защитаваме националните си интереси за стабилна и сигурна България. Аз вярвам, че тази сигурност и стабилност може да се гарантира от първата жена президент Цецка Цачева“, подчерта Мария Габриел.

Кандидатите на ГЕРБ за президент и за вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и областният координатор на ГЕРБ в Плевен Владислав Николов поднесоха цветя пред паметника-костница на загиналите български войни в Първата световна война и в Балканската война в село Тръстеник. Те сведохме глава в знак на почит към делото на славните герои, загинали за България.

„И моят прадядо е оставил костите си при Чаталджа, винаги съм била лично съпричастна към почестта и уважението към великите български войни. България трябва да помни историята си и да се гордее със славните победи на нашите предци“, заяви Цецка Цачева пред паметника.

„Паметникът-костница в село Тръстеник е уникален и не съм виждал друг такъв в България или по бойните полета, където са воювали нашите славни герои. Горд съм да поднеса цвета пред монумента на войните от 9-та Плевенска дивизия на генерал Вазов. Трябва да уважаваме историята си, да тачим паметта на хората, които са дали живота си за България“, категоричен бе вицеадмирал Пламен Манушев.

„Българската нация трябва да знае и да помни историята си и славните победи, постигнати от великите български войни. Днес, повече от всякога, се нуждаем от обединение на народа ни и стабилна държава. Поклон пред светлата памет на славните герои на България“, каза Цветан Цветанов.

С вицеадмирал Пламен Манушев получихме доверието на най-силната, на истинската народна партия – ГЕРБ. Обръщаме се към всички български граждани с лицата си и заявяваме, че ако ни гласуват доверие, ние ще го оправдаваме всеки ден като президент и вицепрезидент на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Тръстеник.

„В президентската надпревара, ние с вицеадмирал Манушев стъпваме върху основните на постигнатото от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов – то е за всички българи“, посочи Цачева. По думите й, по време активната кампания, която провеждат в момента, те срещат доверие и подкрепа от страна на хората във всички населени места.

„С вицеадмирал Манушев няма да пожалим сили и време, за да оправдаем това доверие, но ни е нужна активността на всички български граждани, защото президентът е президент на всички. Президентът е призван да работи за единението на целия български народ. Затова ние искаме подкрепата на всички хора – дори и на тези, които са разочаровани от политиката. Защото основното, което ни обединява е, че всички ние сме българи и желаем доброто развитие на България“, обясни Цецка Цачева.

Тя призова жителите на Тръстеник и на област Плевен да я подкрепят и да участват активно с гласа си на изборите на 6-ти ноември. „Тук се чувствам като у дома си. Разчитам много на Вас, защото сме земляци“, каза Цецка Цачева.

Кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев поздрави жителите на Тръстеник като изказа добрите си впечатления от днешните си срещи. „Много съм впечатлен от днешната обиколка, тъй като за първи път в Тръстеник поднасям цветя пред паметник на загиналите герои от войните. Благодаря, че тачите паметта на героите на България. Важно е да помним историята си. Ние с Цецка Цачева ще работим за обединението на нацията“, посочи Пламен Манушев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.