Пет жени са били убити в близост до църква в Дагестан

12 души са задържани преди срещата Левски – Ботев (Пд)

Красимир Каракачанов: Амбицията ми е докато съм министър да въведем доброволната военна служба

Патриарх Неофит поиска и даде прошка в храма ”Света Неделя”

Делян Пеевски: Противниците ми са хората, ограбили България

Пропадане в снежна козирка убива Ния (обзор) Седнала да си сложи котки на краката върху снежна козирка, която се сринала

Турист почина на ски писта „Кулиното”

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в понеделник, 19 февруари 2018

Десет души са затрупани от лавина в Алпите

Италиански „Левски“ на старта

Българските Destiny’s Child изгряха в „Гласът на България“

НФСБ провежда шествие по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата

Протестиращи пред парламента: Не гласувайте тайно Конвенцията

Вижте поклонението пред паметника на Васил Левски в София

Сблъсъци между фенове на “Ботев” и полицията в София

Цветанов за президентската кампания: Трябваше постоянно да се обясняваме заради лъжливи новини

Снимка: Архив

Късното обявяване на г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев определено не дадоха този импулс на кампанията. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на Националната среща на ГЕРБ.

„Ще започна с начина, по който структурирахме кампанията, с начина, по който се подготвяхме и правихме всички работни срещи по места. Действително считаме, че трябва да има много по-различен начин за подход на кампанията“, каза той и посочи, че едни парламентарни избори са по-различни. „Ние започнахме позитивна кампания, но същевременно без ясен кандидат“, коментира Цветанов.

„Започнахме обявяването на слогана ни, но без да сме обявили кандидатите си, което също под една или друга форма даде възможност в медийното пространство да се направят много спекулации и много различни внушения“, коментира Цветан Цветанов. „Трябваше действително за кампанията да бъдем готови и да можем да стигнем до всички тези ,които искаха да се срещнат с нашата кандидат-президентска двойка“, коментира той. По думите му е важно, че когато е била обявена кандидат-президентска двойка около 65 % от членове и симпатизанти на ГЕРБ са одобрявали решението.

„Затова основният акцент на цялата предизборна кампания беше да можем да мотивираме нашите структури и твърди ядра, за да може действително да стигнем до 85 % от нашите членове и симпатизанти, които да дадат подкрепата си за кандидат-президентската двойка“, коментира Цветан Цветанов. По думите му този процент съответства на резултата на първи тур от президентските избори. „В нашата кампания както във всяка една до сега винаги сме залагали на честна, отговорна и позитивна кампания“, поясни той.

По думите му това е стилът на ГЕРБ от 2007 г. „Това обаче към настоящия момент не е най-работещо. В една кампания се почва вече да има сериозен политически популизъм. Ние като партия не можахме да представим силните страни на нашите секторни политики“, коментира Цветанов. Той посочи, че в кампанията от ГЕРБ е трябвало да бъдат постоянно в обяснителен режим, заради лъжливи новини в публичното пространство.

Късното обявяване на г-жа Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев определено не дадоха този импулс на кампанията. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на Националната среща на ГЕРБ.
„Ще започна с начина, по който структурирахме кампанията, с начина, по който се подготвяхме и правихме всички работни срещи по места. Действително считаме, че трябва да има много по-различен начин за подход на кампанията“, каза той и посочи, че едни парламентарни избори са по-различни. „Ние започнахме позитивна кампания, но същевременно без ясен кандидат“, коментира Цветанов. „Започнахме обявяването на слогана ни, но без да сме обявили кандидатите си, което също под една или друга форма даде възможност в медийното пространство да се направят много спекулации и много различни внушения“, коментира Цветан Цветанов.

„Трябваше действително за кампанията да бъдем готови и да можем да стигнем до всички тези ,които искаха да се срещнат с нашата кандидат-президентска двойка“, коментира той. По думите му е важно, че когато е била обявена кандидат-президентска двойка около 65 % от членове и симпатизанти на ГЕРБ са одобрявали решението. „Затова основният акцент на цялата предизборна кампания беше да можем да мотивираме нашите структури и твърди ядра, за да може действително да стигнем до 85 % от нашите членове и симпатизанти, които да дадат подкрепата си за кандидат-президентската двойка“, коментира Цветан Цветанов.

По думите му този процент съответства на резултата на първи тур от президентските избори. „В нашата кампания както във всяка една до сега винаги сме залагали на честна, отговорна и позитивна кампания“, поясни той. По думите му това е стилът на ГЕРБ от 2007 г. „Това обаче към настоящия момент не е най-работещо. В една кампания се почва вече да има сериозен политически популизъм. Ние като партия не можахме да представим силните страни на нашите секторни политики“, коментира Цветанов. Той посочи, че в кампанията от ГЕРБ е трябвало да бъдат постоянно в обяснителен режим, заради лъжливи новини в публичното пространство.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Цецо тъпото прекрасно знае, че са той и сите герберски свине са лъжци и крадци, за това ще им се налага още дълго да се обясняват. Никой не им е виновен, сами са си виновни. Да пукнат макя им свине крадливи безродни и лъжливи.

  2. Поздрави за цвиноко : “…Той посочи, че в кампанията от ГЕРБ е трябвало да бъдат постоянно в обяснителен режим, заради лъжливи новини в публичното пространство…” – добре си разбрал – като лъжеш непрекъснато , на края лъганите се усещат и ти бият дузпата . В обяснителен режим обикновено са лъжците – като природен закон е това положение . В момента в обяснителен режим е по телевизията е Боко-т.и.квата – направо кеф .

  3. Заглавието подзсказва рибки тъпи! Следва пресяване на медийното пространство. Къде най-напред заговориха за това,а? И в Русия ще е същото след време маймунки. Работите за глобализма, роби на материализма.:)

  4. Загубихте заради всеобхватната корупция ,заради политиката на Бойко в МВР и неговия страх от циганите ,заради политиката ви в образованието

  5. добре де, кажи защо късно представихте цачева и другия? КОГО чакахте да ВИ‌ каже, кои ще са ви кандидатите за президент на България?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.