Цветанов: Исканията на БСП за вот на недоверие са неоснователни

Забавянето на вота за недоверие от страна на БСП показва, че исканията им за този вот не са основателни и те са неподготвени. Това каза пред журналисти в Благоевград председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„Може би те просто искат да си изпълнят един ангажимент, както в началото на председателството направиха вот на недоверие, сега в края искат отново да покажат, че са живи и алармират за някои теми, за които смятам, че действително трябва да обединим усилията си за решаване на проблемите, но не и с формата на противопоставяне“, коментира той. Цветанов отбеляза, че темата сигурност е тема, която вълнува всеки български гражданин.

Той подчерта, че дори и в момента има една законодателна инициатива, която са внесли на база разговорите, които са провели с Вътрешната комисия, Регионалната комисия и Националното сдружение на общините, за да дадат повече възможности и в местната власт да има възможности за създаване на звена, които да подпомагат служебните задължения и гарантирането на сигурност.

Коментари

Задължително поле