Есил Дюран в супер форма за лятото (СНИМКИ)

Синоптикът Петър Янков пред “Труд”: 30 000 гръмотевици ударили България за ден

Италия е първи приятел на САЩ

Кмет давал 30 000 лв. подкуп на общинар (обзор) Местен бизнесмен осигурявал парите за рушвета

Сухопътните сили на САЩ след трагедията в Чешнегирово: Обучаваме се в реалистична среда

Иракли Кобахидзе, председател на парламента в Грузия: Възобновяването на директните полети между България и Грузия ще увеличи туристическия обмен

17 800 стикове за бездимни цигари задържаха митничари в сръбски автобус

Над 250 самодейци се изявиха на събор на читалищата в община Елена

Решават до месец за присъдата на акушерката Ковачева

ЦСКА срещу тима на Савичевич и Миятович

Новата американска посланичка – кюрдска бежанка от Ирак Документалният филм American Herro разказва за живота на Херо Мустафа

Художникът Ставри Калинов: Крадецът от изложбата е чужденец

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 19 юни 2019

„Лъвиците“ разкъсаха световния шампион

Обявиха тревога от цунами след силно земетресение до Япония

Цветанов към БСП: Искате постоянно да рушите доверието към българския парламент

Цветан Цветанов

С тона, който зададохте искате постоянно да рушите доверието към българския парламент. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с декларацията на БСП.

„Декларацията и тонът го зададохте Вие от ляво, защото от ПГ на ГЕРБ знаем какъв е вашият подход и бяхме готови с два вида декларация“, коментира той. „Вие поръчахте това да бъде днес в парламента, моля бъдете коректни“, посочи Цветан Цветанов. „Ако бяхте достатъчно коректни, градивни и се отнесете с необходимото уважение към тези хора, които днес са в залата, щяхме да имаме декларация за предстоящия празник 24 май“, каза още той.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. КАКЪВ МОРАЛ ОТ ХОРА КАТО ДРУГАРКАТА НИНОВА , КОЯТО ИЗПОЛЗВАШЕ СТАРИТЕ КАДРИ НА БСП И ПОСЛЕ ГИ ЗАХВЪРЛИ КАТО СТАРО ПРАНЕ -ТЯ СМЯТА ЧЕ ОГРАДЕНА С МЛАДИ КАДРИ ЩЕ ДОБРУВА ДЪЛГО !-ПРЕП ОРЪЧИТЕЛНО Е ДА ЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ИСТОРИЯТА НА КПСС И БКП , ЗА ДА ВИДИ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ПАРТИЙНОТО СТРОИТЕЛСТВО И СЪДБАТА НА ИЗХВЪРЛЕНИТЕ ИЗВЪН БОРДА ПАРТИЙНИ ДЕЯТЕЛИ .

  2. Ама, как така, бе!!! Те „обгърнатите от всенародната любов“ 240 хрантутници ден и нощ мислят как да защитят интересите на народа!!!! Ето, първият въпрос, с който се заеха след като се заклеха, беше да си вдигнат заплатките, оня ден работиха цели 22 минути, а по-предния ден – още повече – цели 38 минути!!!!! Maмka им!!!!!!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.