Баща намушка 7-годишния си син с нож

Премиерът Борисов: Много правителства работиха за отпадането на мониторинга, всички трябва да са доволни

Банката за развитие посреща акционерите на Европейския инвестиционен фонд в София

Самолет се разби на улица в Бразилия, има жертви и ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)

Осем души са обвинени за престъпления, свързани с изборите Главният прокурор е поискал от ЦИК разрешение за привличане като обвиняеми на 7 кандидати за кметове и съветници

Вижте Наум Шопов и Теа като деца

Полицията издирва водач, избягал след катастрофа с велосипедист

Дуейн Джонсън-Скалата е най-готиният баща за 2019

Кали израснала на село

Ограничават движението в тунел „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“ утре

Камионът-ковчег в Есекс – с българска регистрация, собственост на ирландка Напуснал България през юни 2017 г.

Над 100 000 души денонощие без вода

Забраниха на обвиняем за убийство да посещава квартал в Монтана

Цветанов: Парламентът може да бъде поздравен за общите усилия, които бяха постигнати

От парламентарна гледна точка парламентът може да бъде поздравен за общите усилия, които бяха постигнати, както от парламентарното мнозинство между ГЕРБ, РБ и ПФ, така и всички останали политически формации, които участваха в приемането на стратегията за съдебната реформа от януари 2015 година, избора на главен съдебен инспектор и конституционните промени. Това каза на брифинг в Народното събрание председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод публикувания доклад на ЕК в рамките на Механизма за сътрудничество и проверка (МСП), прилаган спрямо България.

„Те действително дадоха възможност страната ни да има добри, позитивни индикации затова, че се движим в правилния път“, посочи той. „Искам да поздравя всички министри, които участваха активно, на всички народни представители и институции, които работиха активно, за да има действително тази ефективност в борбата срещу организираната престъпност и законодателните промени, които бяха в диалог с изпълнителната и законодателната власт“, коментира Цветан Цветанов.

„Подчертавам, че изключително важно е, че това, което не изпълнихме като ангажимент ще бъде основен приоритет в 44-тия парламент- антикорупционното законодателство и по-сериозна ефективна борба срещу корупцията“, заяви председателят на групата на ГЕРБ в парламента.

„Смятаме, че това е справедлива оценка, както за цялостният 10-годишен срок за България, както и тази препоръка, която ни дават в предстоящите месеци и години, да се предприемат по-радикални мерки“, каза още той.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Много ги обичам!!!! Много ги обичам и уважавам нашите „обгърнати от всенародната любов“ дИпутати!!! Само като си помисля за тях, мога да изпиша поне пет страници с най-благозвучни пожелания за майките им и всичко женско в родата им!!!!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.