Цветанов: По-малко от 6 евродепутати би било отстъпление

Снимка: Архив

95% от програмата на кмета на Шумен изпълнена

По-малък резултата от шест би било действително отстъпление от досегашната ни представителност, която имаме в Европейския парламент, това обяви пред журналисти в Шумен зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на въпрос кое би било загуба на евровота. Той обаче обясни, че дори са амбицирани за седем евродепутати.

"За нас е важно в настоящите кампании да говорим повече за Европа и за възможностите, които имаме, когато сме част от силна и обединена Европа, отколкото за това разделение, което някои се опитват да направят в обществото и да ни отклонят от нашия европейски път. За да покажем, че Европа е нашия дом", подчерта Цветанов.

В Шумен той даде висока оценка за работата на кмета Любомир Христов и коментира, че още при влизане в града на всеки прави впечатление промяната. Зам.председателят припомни, че държавата е изпълнила ангажимента си и е финансирала изграждането на многофункционалната спортна зала "Арена Шумен". Сега акцент в работата на кмета е проблемът с водата. "Убеден съм, че това, което десетилетия не е решавано, ще можем да го решим", каза Цветанов, визирайки изграждането на Пречиствателна станция за питейни води. "Благодаря на Любомир Христов, че създаде добър, работещ екип и резултатите стъпка по стъпка се виждат и това дава възможност за повече инвестиции и работна ръка", отчете зам.лидерът на ГЕРБ.

Градоначалникът пък обяви, че готви отчет и вече е ясно, че 95% от обещанията, заложени в програмата му, вече са изпълнени

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България