Цветанов се срещна със зам.-директора по международни въпроси на Националната агенция за борба с престъпността на Великобритания

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна със зам.-директора по международни въпроси на Националната агенция за борба с престъпността на Великобритания Иън Кръкстън, съобщиха от партията. Двамата разговаряха в Лондон, като обсъдиха двустранното сътрудничество между Обединеното кралство и България.

В рамките на работния разговор Иън Кръкстън сподели, че от гледна точка на Великобритания сътрудничеството с българските правоохранителни служби е силно и дейността за противодействие на организираната престъпност получава пълна подкрепа от българското правителство и лично от министър-председателя Борисов.

„Въпреки предизвикателствата на Брекзит, за оперативното сътрудничество в сектор „Сигурност“ трябва да направим всичко възможно, за да не позволим да пострада сигурността на европейските граждани“, подчерта на свой ред Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят