Цветанов: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България

"Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България. Всяка една победа може да бъде постигната със силен отбор. ГЕРБ има силна общинска структура в Белене, има отговорен кмет в лицето на Милен Дулев и председател на ОбС – д-р Бистра Павловка. ГЕРБ дава стабилност в държавата." Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Белене.

„Страната ни е член на Европейския съюз и се възползва от европейските фондове, но това може да бъде факт само при стабилно правителство, като това на Бойко Борисов. Нека си припомним какво беше статуквото при Пламен Орешарски – това ли искаме? Не. Ние искаме стабилна политическа, каквато имаме днес“, обърна се към хората Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че една от многото програми, инициирани и изпълнени от ГЕРБ е Националната програма за енергийна ефективност. „За 2017 г. правителството на Бойко Борисов планира 1 млрд., за да може повече граждани да се възползват от Програмата. 223 милиона повече са планирани и за образование.

ГЕРБ мисли не само за днешния ден, а за бъдещето на страната ни. Искаме подкрепата ви за президентските избори с мисъл за това бъдеще“, подчерта Цветан Цветанов. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че кампанията на двойката Цачева-Манушев се провежда лице в лице, защото Цецка Цачева ще бъде президент на всички граждани.

„Вашата съгражданка е първата жена председател на Народното събрание, Цецка Цачева ще бъде и първата жена президент, защото съм убеден, че тя ще спечели подкрепата на всички плевенчани. Нейната сила е Плевен, но виждаме как хората в цялата страна я приемат с уважение и доверие. На България са й нужни политици, с които да се гордеем, така както всички се гордеем с Цецка Цачева. Пламен Манушев е патриот, истински и достоен офицер от българската армия. Това е силният тандем, на който ГЕРБ заложи. Те ще бъдат истински обединители на нацията и съм убеден, че на 6-ти ноември всички ние ще дадем своя вот за победата и за стабилността на България“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цецка Цачева в Белене: Ще подкрепям всеки работещ за България и българските граждани проект

Като президент, заедно с вицепрезидента Пламен Манушев, ще подкрепяме всеки един голям и работещ за България и за българските граждани проект, но няма да подкрепяме политически проекти без реализация. Това заяви кандидатът за президент на Република България от ГЕРБ Цецка Цачева по време на среща с жителите на Белене.

„След анализите, които направи първият кабинет на премиера Бойко Борисов, стана ясно, че „АЕЦ Белене“ е неработещ проект. Все едно да имаш двустаен апартамент, а да си поръчаш много, много скъпа техника за триетажна къща. Къде ще я сложиш тази техника, след като нямаш достатъчно място и условия? Сега се налага държавата да плати определената от арбитража сума и вече се мисли какво да се прави с оборудването. Всичко това доказва, че „Белене“ е един политически проект, който не е имал реализация“, обясни кандидатът за президент на ГЕРБ.

Цецка Цачева призова жителите на Белене да подкрепят президентската двойка на ГЕРБ, за да продължи стабилността в страната. „Ние имаме подкрепата на членовете и симпатизантите на ГЕРБ, но искаме и доверието на всички български граждани, като гарантираме, че ще бъдем говорител на всеки един, без значение в кой край на България живее. Аз съм една от вас и винаги ще бъда до вас“, подчерта Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев поздрави жителите на Белене и ги призова да участват в историческия избор Цецка Цачева да стане първата жена президент на България. „За да продължи България курса на европейския път, трябва да подкрепим Цецка Цачева. Тя ще ни води уверено напред, защото е най-подготвеният човек да заеме най-високия пост в държавата. Длъжни сме да направим този избор заради децата и внуците си“, каза още вицеадмирал Манушев.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика