Цветанов: Ще имаме работни срещи с РБ в неделя или понеделник

Реформаторският блок са част от днешното коалиционно правителство и сме задължени да се отнесем сериозно и да проведем работните срещи, а те ще бъдат проведени в предстоящите няколко дни. Възможната дата за разговор е в неделя или в понеделник. Това каза на брифинг в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод вземането на мандата за съставяне на правителство от Реформаторския блок.

„Трябва да се отнесем с необходимото политическо уважение към Реформаторския блок, защото те са третата политическа сила, която получава мандат за опит за съставяне на правителство“, посочи той и обясни, че ще се проведат работни срещи с Реформаторския блок, на които ще се търси решение.

„В петък и събота ще имаме възможност и с премиера да обсъдим на ниво изпълнителна комисия и нашите структури в страната“, уточни Цветан Цветанов. „Не бих искал в момента да се ангажирам с някакви прогнози, но ако говорим от степента на вероятност, може би е по-малка, но сме длъжни да поговорим и да обсъдим всякакви възможни варианти“, каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика