Цветан Цветанов: БСП нарече бюджетът предизборен, което значи, че е добър

За разлика от БСП, изпълняваме обещанията си. Затова сме по-реални в предизборните обещания. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по Нова ТВ.

„Досега не сме имали проблем да задържим дефицита, да има устойчив икономически растеж. БСП казаха, че това е предизборен бюджет, което значи, че е добър бюджет. После започнаха да говорят, че не е добър”, коментира Цветанов.

Той коментира още, че по коалиционното споразумение и управленската програма нямат разминаване с „Обединените патриоти”. "С нашите коалиционни партньори сме се уточнили, че ще има и т.нар. плаващи мнозинства", обясни Цветанов.

Цветанов обясни социологическите проучвания, които сочат, че БСП настига ГЕРБ, основно на натрупването на фалшива информация от страна на социалистите. "Действително се формира някакво напрежение, което го отдавам на това, че опозицията успя с натрупване на фалшиви новини да стопи донякъде разликата в процентите в социологическите сондажи. За нас е по-важно, че с реалните политики, които провеждаме, се надявам, че нещата ще си дойдат на мястото. За разлика от БСП изпълняваме ангажиментите по предизборните обещания, които даваме", каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

При нас няма страх от служебно правителство. Ние казваме единствено, че когато имаше служебен кабинет на Радев, бяха забавени много реформи, беше забавено икономическото развитие и приходите в приходните агенции рязко намаляха. За нас е важна стабилността, каза още Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика