Цветан Цветанов в Белица: ГЕРБ не дели общините на наши и ваши

По време на последното управление на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов за община Белица бяха преведени допълнителни средства в размер на 1 млн. и 100 хил лева. Така се държат национално отговорните политици. Ние доказахме, че не делим хората на наши и ваши, не делим общините според това от коя партия е кметът. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в Благоевградска област Цветан Цветанов на среща с избиратели в Белица.

Той подчерта, че ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, защото партията работи, водена единствено от обществения интерес. “Ние не разделяме българските граждани, както правят някои други партии, защото в ГЕРБ знаем, че сме най-силни, когато сме обединени”, заяви Цветанов и обясни, че ГЕРБ ще бъде гарант за успеха на България като част от обединена Европа.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че образованието е основен приоритет в управленската програма на партията. По думите на Цветанов доброто образование е гаранция за успешното реализиране на всички секторни политики. ГЕРБ гарантира изграждането на физкултурни салони във всички училища. „Не вярвайте на популистки обещания. От БСП ви казват, че ще опрощават лихви по кредити и ще направят здравеопазването безплатно, а това е невъзможно. Искат да ви излъжат и да вземат властта, но след управление на БСП в България настъпва криза. ГЕРБ ви предлага достойни хора, които ще представляват в парламента Благоевградска област. Нужно ни е стабилно правителство и мнозинство в Народното събрание, за да продължим икономическото развитие на България. Подкрепете ГЕРБ с номер 11 в бюлетината, защото ние сме силният отбор, който дава реални решения за развитието на всички населени места в страната”, обърна се Цветан Цветанов към жителите на Белица.

Във срещата взеха участие областният координатор и втора в листата на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители Бисер Михайлов, д-р Емил Тончев, Лазар Папазов, Кирил Укев, Венцислав Хросинков, Димитър Гамишев, Пламен Поюков.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев призова хората в залата да преодолеят страха и да бъдат единни.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле