„Асарел-Медет“ продължава подкрепата за Община Панагюрище

В Лондон ще бъдат връчени наградите БРИТ

Калоян Паргов: Година и половина управляващите в СО тероризират гражданите на Малашевци с бездействието си

Меси развали проклятието „Челси”

Жандармерист спаси мишелов край Монтана

Стотици се простиха с Павел Панов

Валери Симеонов откри международната селскостопанска изложба „АГРА“

Подготвено е 72-часово задържане за стрелялия срещу полицаи в село Орешник

САЩ: Ще присъстваме в Черно море, Русия да свикне с това

Осиновителите на деца до петгодишна възраст ще ползват платен отпуск за една година

Румен Радев разговаря с посланика на САЩ у нас Ерик Рубин

Постоянен арест за десет извършители на тежки умишлени престъпления в Търновско

Обирджия заплашва в магазин: “Парите, или ще ви заколя” Заподозреният е заловен, плячката му е само 270 лв.

Рецидивист с 12 присъди ограби ученик

Показват инкриминираните през соца издания на Райко Алексиев

Цветан Цветанов в Горна Оряховица: Младите хора са бъдещето и заслужават да подкрепяме мечтите им

Снимка: Пресцентър на ПП ГЕРБ

„350 ученици са завършили средното си образование в Горна Оряховица тази година. Абитуриентите и всички млади хора са бъдещето и те заслужават да ги подкрепяме, когато следват своите мечти“. Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, пред препълнения горнооряховски парк „Градска градина“, където бе кулминацията от честванията на празника на града, отбелязван на 29 май.

В официалното си обръщение към жителите и гостите на Г. Оряховица Цветанов бе категоричен, че и занапред, заедно с колегите му в ГЕРБ ще работят, така че да помагат на кмета инж. Добромир Добрев. „Ето сега предстои 20 млн. лева да се инвестират в обновлението на града. Благодаря на Добромир Добрев, на областния кмет Даниел Панов, на областния управител и разбира се на колегата ми от ПГ на ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, като ви благодаря за силната подкрепа която й давате”, каза още Цветанов.

Заедно с великотърновския кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, с депутата инж. Клавдия Ганчева, с областния управител проф. Любомира Попова, домакина Добромир Добрев и представители на местната власт, той разговаря със стотици жители и гости на Г. Оряховица, стекли се в „Градската градина“ за празничния концерт.

При разговорите си с граждани, Цветан Цветанов, който е избран от Великотърновския район бе категоричен, че с далновидната държавна подкрепа, с инициативността на местната власт и с европейската солидарност, и занапред в Г. Оряховица успешно ще се реализират проекти, за да има още по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда, повече възможности за младите хора. Председателят на най-голямата парламентарна група пожела на кмета на Г. Оряховица инж. Добромир Добрев да запази мащабното си и модерно мислене, да поддържа престижа и авторитета на града и все така, заедно със своя екип, да влага цялата си енергия в ползотворна работа.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете