Цветан Цветанов в Стамболийски: ГЕРБ предлага реални решения за развитие на всяко населено място

"ГЕРБ предлага реални решения за развитието на всяко населено място. Благодарение на доброто управление на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ държавата ни е стабилна, но никога не трябва да забравяме в какво състояние оставиха България тези, които днес отново искат да дойдат на власт", това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов днес в Стамболийски.

Цветанов припомни, че кабинетът "Борисов 2" е разплатил над 6 млн. лева стари задължения, без това да се усети от хората. "Отчетохме икономически ръст от 3,6% и постигнахме най-ниските нива на безработица от години. Община Стамболийски получи 800 000 лева целева помощ от държавата благодарение на постигнатия излишък. Приходните агенции работеха в синхрон. На 26 март ни е нужна убедителна победа, за да съставим стабилно правителство и да продължим да подпомагаме всички общини в България", подчерта Цветан Цветанов.

Според него кметът на Стамболийски Георги Мараджиев е пример за градоначалник, който е имал добра комуникация с изпълнителната власт по време на управлението на ГЕРБ. Цветан Цветанов бе категоричен, че в лицето на генерал Константин Попов ГЕРБ-Пловдив област пък има достоен водач и истински войн, който винаги ще отстоява интереса на местните хора и на всички български граждани.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле