Цветан Цветанов: ГЕРБ дава реалните решения

Цветан Цветанов

ГЕРБ може би е единственият политически проект, който в момента дава реалните решения както за Бургас, за Бургаска област, за България, така и за всички българи живеещи в чужбина. Затова се надявам че в тази кампания ще приключим успешно. В една кампания трябва да има и толерантност на поведението.

ПП ГЕРБ има своя невероятен водач в Бургаския избирателен район в лицето на Ивелина Василева, която допринесе за една от най- важните стъпки за развитието на туризма тук с привлечените европейски средства за изграждането на пречиствателни станции. Това заяви в Бургас заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Само заради тази стъпка си заслужава да бъдем подкрепени. ПП ГЕРБ няма да позволи изграждането на Бургас- Александруполис, заяви още Цветан Цветанов.

В момента в Турция има 3 млн. бежанци, а в Египет - 5 млн. бежанци. Нека да си припомним че за 2016 година в началото се говореше за около 2- 3 милиона които от Либия можеше да тръгнат към Европа. Което означава че потенциалният риск остава, каза още Цветанов.

Той коментира, че ЕК и лидерите на ЕС са започнали да правят интензивни срещи и контакти с Египет, Тунис, Алжир, така също с Турция има ангажимент за да може да се подпомогнат тези държави, които имат бежански центрова. Идеята е хората в тези центрове да останат там, а с общите усилия на международната общност конфликтът в Близкия Изток ще бъде прекратен съвсем скоро, каза Цветанов. Според него това ще даде реална перспектива за тези хора да се върнат по родните си места.

Коментари

Задължително поле