Екатерина Захариева ще участва в Съвет “Външни работи” в Брюксел

Десетки ранени след пожар в дискотека в Италия

Николай Нанков поставя начало на дискусия за новото райониране на страната

Йорданка Фандъкова: ЧЕЗ е стратегическо дружество, важно е да има гаранция за качествена услуга Столична община няма нищо общо със сделката, заяви столичният кмет

Две обвинения получи мъжът, който нападна сестра си и се барикадира в къща във Велинград

3000 снегорина са в готовност да чистят пътищата от снега

Бойко Борисов пред младежите в ГЕРБ: Опозицията казваше, че “асфалт не се яде” – хората сега сами искат да им строим магистрали (ВИДЕО)

БМВ откри нередности при софтуер за отработените газове

Задруга разработва критерии за качеството на храните В Сдружението на производителите членуват над 40 фирми

Олимпийските игри в ПьонгЧанг са посетени от над 1.3 милиона души

Деница Сачева: МОН има ясна стратегия за развитие на иновативните образователни методи

Мариано Рахой: Испания трябва да промени модела за финансиране на автонономните области

Доналд Тръмп: Въоръжаването на учителите зависи от властите на отделните щати

САЩ искат санкции върху 33 кораба и 27 компании заради нарушаване на ембаргото върху КНДР

Арестуваха четирима мексикански полицаи за отвличането на трима италианци

Цветан Цветанов: ГЕРБ дава реалните решения

Снимка: Архив

ГЕРБ може би е единственият политически проект, който в момента дава реалните решения както за Бургас, за Бургаска област, за България, така и за всички българи живеещи в чужбина. Затова се надявам че в тази кампания ще приключим успешно. В една кампания трябва да има и толерантност на поведението.
ПП ГЕРБ има своя невероятен водач в Бургаския избирателен район в лицето на Ивелина Василева, която допринесе за една от най- важните стъпки за развитието на туризма тук с привлечените европейски средства за изграждането на пречиствателни станции. Това заяви в Бургас заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Само заради тази стъпка си заслужава да бъдем подкрепени. ПП ГЕРБ няма да позволи изграждането на Бургас- Александруполис, заяви още Цветан Цветанов.

В момента в Турция има 3 млн. бежанци, а в Египет – 5 млн. бежанци. Нека да си припомним че за 2016 година в началото се говореше за около 2- 3 милиона които от Либия можеше да тръгнат към Европа. Което означава че потенциалният риск остава, каза още Цветанов.

Той коментира, че ЕК и лидерите на ЕС са започнали да правят интензивни срещи и контакти с Египет, Тунис, Алжир, така също с Турция има ангажимент за да може да се подпомогнат тези държави, които имат бежански центрова. Идеята е хората в тези центрове да останат там, а с общите усилия на международната общност конфликтът в Близкия Изток ще бъде прекратен съвсем скоро, каза Цветанов. Според него това ще даде реална перспектива за тези хора да се върнат по родните си места.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.