Експерт за катастрофите по пътищата: Трябва да се подходи с превенция, наказания и контрол

Протест в защита на учителката, обвинена, че е ударила с чин ученичка

Пожар горя в бежански център на гръцкия остров Самос

Двама души са в болница след катастрофа на подбалканския път София – Бургас

„Фолксваген“ отлага решението за изграждане на завод в Турция заради операцията в Сирия

Мъж стреля с газов пистолет срещу свой съсед в Бургас

Д-р Ангел Кунчев: В момента няма грип у нас, епидемията се очаква в края на януари

70 станаха жертвите на тайфуна „Хагибис“

19-годишен моторист загина край Симитли

Изтича срокът за отпускане на еднократна помощ за първолаци

Повдигнаха обвинения на убиеца на трима българи в Чикаго Стрелецът писал заплашителни бележки, сочещи, че планира насилие

7 звезди, които мразят ролите, направили ги известни На Кейт Уинслет й се гади от песента на "Титаник"

САЩ наложиха санкции на Турция заради операцията в Сирия

Слънчево време днес, температурите стигат до 28 градуса

Цветан Цветанов: ГЕРБ дава реалните решения

Цветан Цветанов

ГЕРБ може би е единственият политически проект, който в момента дава реалните решения както за Бургас, за Бургаска област, за България, така и за всички българи живеещи в чужбина. Затова се надявам че в тази кампания ще приключим успешно. В една кампания трябва да има и толерантност на поведението.
ПП ГЕРБ има своя невероятен водач в Бургаския избирателен район в лицето на Ивелина Василева, която допринесе за една от най- важните стъпки за развитието на туризма тук с привлечените европейски средства за изграждането на пречиствателни станции. Това заяви в Бургас заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Само заради тази стъпка си заслужава да бъдем подкрепени. ПП ГЕРБ няма да позволи изграждането на Бургас- Александруполис, заяви още Цветан Цветанов.

В момента в Турция има 3 млн. бежанци, а в Египет – 5 млн. бежанци. Нека да си припомним че за 2016 година в началото се говореше за около 2- 3 милиона които от Либия можеше да тръгнат към Европа. Което означава че потенциалният риск остава, каза още Цветанов.

Той коментира, че ЕК и лидерите на ЕС са започнали да правят интензивни срещи и контакти с Египет, Тунис, Алжир, така също с Турция има ангажимент за да може да се подпомогнат тези държави, които имат бежански центрова. Идеята е хората в тези центрове да останат там, а с общите усилия на международната общност конфликтът в Близкия Изток ще бъде прекратен съвсем скоро, каза Цветанов. Според него това ще даде реална перспектива за тези хора да се върнат по родните си места.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.