Цветан Цветанов: ГЕРБ ще продължи да води България по пътя на развитието

Цветан Цветанов

Рекордният ръст на туристи, който отчетохме за миналата година, води след себе си и по-високо потребление, включително на продуктите, които вие произвеждате. Ние заставаме пред вас с ангажимента, че ще работим за затвърждаване на тези добри показатели, които ще ни позволят да работим по заложените от ГЕРБ приоритети във всеки сектор и да продължим да водим България по пътя на развитието и стабилитета. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с ръководството и служители на пивоварна „Болярка” във Велико Търново.

Цветанов заяви, че правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ е постигнало рекорден икономически растеж. „За първи път от години насам България има бюджетен излишък. Безработицата в региона и на национално ниво е рекордно ниска. ГЕРБ намира реални решения на проблемите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. Той коментира, че пенсиите и доходите на хората могат да се увеличават на базата на икономически ръст, а не на базата на трупане на задължения.

Цветан Цветанов припомни, че Националната програма за енергийна ефективност, която гражданите отчитат като изключително полезна, бе спряна от служебното правителство и отново тръгна благодарение на силната позиция на Националното сдружение на общините, чийто председател е кметът на Велико Търново и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов. „Нашата цел е Програмата да стигне и до еднофамилните къщи, за да могат всички граждани да се възползват от преимуществата на енергийната ефективност”, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Даниел Панов заяви, че благодарение на кабинета „Борисов 2” и личното съдействие на Цветан Цветанов Велико Търново е напреднало много и вече е на шесто място в страната по икономически ръст и развитие. „Утвърдихме се като привлекателен за инвестиции, духовен, културен и туристически център”, каза Панов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле