Цветан Цветанов: Г-жа Нинова е доста изнервена, БСП ще са много остра опозиция

Всички направихме взаимни компромиси, но не се отклонихме от това, което сме обещавали по време на предизборните кампании. Това са мерки, които ще се изпълнят в 4-годишен период. Това заяви Цветан Цветанов пред БТВ.

"Никога не е имало очаквания да подписваме с всяка партия поотделно. Винаги сме гледали на Обединени патриоти като политически субект. С тях работихме и в 43-тия парламент. Те тогава не участваха в изпълнителната власт и от съвместната ни работа имахме много добра градивна комуникация и, отчитайки дейността, стигнахме до конституционни реформи. Показахме, че и политиците у нас могат да се обединят по дадени каузи", заяви той.

"Управленската програма ще бъде изготвена на по-късен етап. Успокоявам г-жа Нинова, че ще има повече военни на границата. Това е поет ангажимент. Назначаването на новите полицейски служители също е част от формулировката ни. Всичко това нещо ще остане. И семействата с репродуктивни проблеми и нужда от инвитро ще бъдат обезпечени финансово", изтъкна Цветанов.

"Г-жа Нинова предлагаше промяна, но явно искаха да направят подмяна. Сега виждам, че тя е доста изнервена. Прави ми впечатление, съдейки по отказа й на предложението ни да е председател на НС, че БСП ще са една много остра опозиция. За мен е важно да се придържаме към нормалните норми на поведение", добави политикът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика