Цветан Цветанов за трусовете в управляващата коалиция: Една дълга връзка винаги е съпътствана от много страст

Една дълга връзка винаги е съпътствана от много страст. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира пред БНТ трусовете в управляващата коалиция през последната седмица.

"Най-важното е, че всички се обединихме около изпълнението на коалиционната програма. Не е добре за политическата система патриотите да се карат, защото за съжаление дразгите съпътстват политическия живот години наред, а обществото разчита политиците да седят на една маса и да разискват темите, които са важни за решаване".

Цветанов коментира и скандала с промените в закона за приватизация и обвиненията, че те са лобистки:"Когато се развихри скандала, всичко отиде към председателя на Конфедерацията на работодателите в България и мисля, че това персонализиране не беше необходимо. Един ден преди да излезе ветото, ние вече бяхме готови със законопроект, който да отмени тези текстове".

Заиграването със страховете на хората заради чумата по козите и овцете е безотговорно поведение, категоричен е депутатът от ГЕРБ. Някой трябва да носи отговорност за действията си, когато саботира действията на българските институции, допълни още Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика