Министър Ангелкова отива в Созопол заради дигата на Централния плаж

Калфин: Най-лошото за един пенсионен модел е той да се променя често

Бивша адреналинка е новата „Мис България” Радинела Чушева е завършила журналистика

Близо 8000 лева бяха събрани от концерт за лечението на 20-годишния Димитър

Местят спирка „Хлебозавода“ заради строеж на трафопост

Започват археологически проучвания по трасето на магистрала „Европа“

Задържаха подпалвач, причинил щети за над 50 000 лева

Сняг на Витиня, Петрохан и Юндола

Здравето на 80% от децата по света под заплаха

Започва поетапно осветяване на пешеходните пътеки в Горна Оряховица С приоритет са тези пред училищата и на възлови кръстовища

Оксфордският речник обяви за дума на 2019 г. „climate emergency“

Крадци задигнаха 20 тона шоколад заедно с камиона

4Magic „В час по интелектуална собственост“: Авторските права са вселената на артиста! Проектът на БАМП и Министерство на културата срещна поп групата с възпитаници на училищата по изкуствата в Пловдив

Темида разпореди съдебно-графическа експертиза по делото за избор на кмет на Горна Оряховица Анализите ще изследват подписите в личния картон на избрания градоначалник

Започна третият етап от Акция „Зима“, следят за техническата изправност на автомобилите

Цветан Цветанов: Няма криза в управлението, някои хора са се затичали да идват на власт Предсрочни избори няма да доведат до нищо добро, предупреди зам.-председателят на ГЕРБ

С действията си Валери Симеонов винаги е защитавал обществения интерес, включително и на хората с увреждания. Разбира се, тези думи не биваше да излизат от устата му. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по БНТ по повод протестиращите, които искат оставката на вицепремиера Симеонов.

„Днес имаше взаимно уважение, от майките, които бяха дошли да наблюдават дебатите по Закона за хората с увреждания, и от депутатите в залата. Те ръкопляскаха на приемането на закона“, каза той.

„Убеден съм, че декември месец, когато приемем окончателно новите закони за хората с увреждания, напрежението ще стихне“, посочи Цветанов и изрази убеденост, че с бюджета за 2019 г. всички въпроси, които все още своят на дневен ред, ще бъдат решени.

„Аз не смятам, че има криза. Изпълняваме всички ангажименти от управленската ни програма. Това е повече преекспониране от хора, които са се затичали да идват на власт, но не предлагат никаква алтернатива“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Нормативната уредба регламентира, че социалният министър председателства съвета за интеграция на хората с увреждания. Това което обсъждаме в момента е оперативното управление пак да остане при него“, посочи той по темата за евентуалното поемане на председателството на органа от вицепремиера Симеонов.

На въпрос дали в ГЕРБ мислят за предсрочни избори Цветанов отговори: „Когато влизаш в управление, не мислиш за варианти. Искам да благодаря на парламентарните групи, с които в определени важни моменти постигаме един консенсус“. Тук Цветанов назова групите на ДПС и Воля.

„Цифрите в бюджета показват, че се справяме успешно. Едни предсрочни избори ще развалят тези цифри и няма да доведат до нищо добро. Влизането от избори в избори няма да помогне. Стабилността на държавата е най-важна“, категоричен беше Цветанов.

Ние имаме управленска програма, по която нямаме никакво отстъпление. Имаме най-ниските нива на безработица, учителските заплати ще бъдат увеличени с 20%. Няма да увеличим дефицита и да задължим някой да плаща след нашето управление. Предвижда се икономическият растеж, който имаме, да бъде запазен. Убеден съм, че в края на мандата ще имаме едни много добре приет здравноосигурителен модел, каза още Цветан Цветанов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

 1. другари,
  моля ви, кажете ще пада ли правителството та пак овреме да обърна задника?!

 2. Каква прекрасна форма на главата има този Цветанчо!!!
  И нека не забравяме, че Цветан Цветанов е бивш комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !

  Нашите любими на народа „лидери“: единият е пожарникар, мутра, селски бандит с присъда за убийство, а другарчето му – с помощно училище за бавно развиващи се, физкултурник, носач на папки, с апартаментна корупция, фалшификатор на избори.

 3. цецо ървуля се притеснява, че някой може да им вземе властта ли?

 4. Искат да идват на власт… Да развалят детската мечта на ЦвЦв – кък нигий срам!

 5. Да. Както Давид е въртя в кръг 40 години докато изчезне поколението, което постоянно мрънкало, че егитското робство било по добре, така и на нас ни трябва 40 годишно въртене в пустинята на прехода докато изчезне Едно особено поколение.

 6. Да. Както Мойсей е въртя в кръг 40 години докато изчезне поколението, което постоянно мрънкало, че егитското робство било по добре, така и на нас ни трябва 40 годишно въртене в пустинята на прехода докато изчезне Едно особено поколение.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.