Цветан Цветанов се срещна с Петер Витерауф и Волф Круг от Фондация „Ханс Зайдел“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща в Мюнхен с генералния секретар на Фондация „Ханс Зайдел“ д-р Петер Витерауф и директора на Института за европейски и трансатлантически диалог на фондацията д-р Волф Круг, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Тримата обсъдиха политическата ситуацията и сигурността в регионите на Западните Балкани и Черно море. Витерауф подчерта благодарността на Бавария и ХСС за ефективната охрана на българо-турската граница в контекста на управлението на миграционните процеси в Европа.

По време на разговора Цветанов запозна Витерауф и Круг с политическата ситуация в България, като отбеляза, че въпреки нападките на опозицията и опитите за дестабилизация чрез фалшиви новини и дезинформация, в страната има политическа и икономическа стабилност. Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че партията се противопоставя на фалшивите новини чрез реална комуникация от първо лице с гражданите и разясняване на ползите от политиките на правителството и ЕС, включително и в рамките на стартиралата на 11 февруари платформа за местни граждански диалози „Европа в нашия дом“.

Дискутирани бяха също планираните общи проекти за тази година, както и идеи за нови инициативи за засилване на мрежата от контакти и сътрудничество в трансатлантическото пространство между Европа и САЩ. Отбелязано бе отличното сътрудничество между България и Бавария, както и че министър-председателят Бойко Борисов ще направи работна среща с премиера на Бавария Маркус Зьодер в утрешния ден в рамките на участието си в Мюнхенската конференция по сигурността.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

 1. Цв. Цв. – той е един от най-отрицателните герои на “Под игото” –
  горделив, злобен, подъл и отмъстителен. Син на чорбаджия и с “дух и отхрана чорбаджийски”,
  той е едно по-модерно издание на стария чорбаджия Йордан Диамандиев, но със същите “ръждиви понятия”
  Крепител на властa, и той като тъста си открито манифестира своите верноподанически чувства.
  Но е по-хитър, по-подъл и по-неуверен в предателските си дела, които се мъчи да прикрива и да приписва другиму.

 2. Не се спря слабоумника да дири кой да му се изреди, та да му даде нареждания…

 3. Толкова низко паднали партия и политици, като ГЕРБ, Боко и Цецо, България не е имало от освобождението насам.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.