Теменужка Петкова: Готовността на страната ни за есенно-зимния сезон е добра "Булгартрансгаз" е платила аванс от 250 млн. лв. за "Балкански поток", заяви енергийният министър

Как се плаща в ресторант с перли?

Дерменджиев: Ще направим всичко възможно, за да се класираме на Европейското първенство

Тодор Кантарджиев: Сега е точният момент за поставяне на противогрипна ваксина

Министър Маринов: Има задържани след акцията за купуване на гласове в Несебър, сред тях е и кметът Те ще бъдат конвоирани до Столичното следствие днес

Президентът на Чили обяви пакет от социални мерки, за да спре протестите в страната

Обсъждат проектобюджета на НЗОК за 2020 г.

Путин и Ердоган съгласуваха план за прекратяване на бойните действия в Северна Сирия

Певицата Мария се показа без грим (СНИМКА)

Загорчич и Ангелов – мохиканите на Първа лига

Британският парламент отхвърли искането на Джонсън за бързо прокарване на законопроекта за Брекзит

Блъснаха момче с тротинетка, изскочило на булевард в София

Продължава издирването на 18-годишния затворник, избягал от общежитие в Смолян

Цветан Цветанов се срещна с ръководството, преподаватели и студенти от Медицинския колеж във Велико Търново

Водачът на листата на ГЕРБ във Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе среща с ръководството, преподаватели и възпитаници на възстановения Медицинския колеж във Велико Търново. Някогашният Медицински колеж на Велико Търново бе закрит по време на управлението на Тройната коалиция. От ръководството на учебното заведение изказаха благодарност за разкриването на великотърновския филиал на Варненския медицински университет. Той прие първи студенти за учебната година 2015-2016 г. и вече може да се похвали с втория си випуск.

На срещата присъстваха бъдещи медицински сестри и студенти по акушерство, преподаватели от паралелката по рехабилитация в Хуманитарна гимназия, кандидатите за народни представители Любомира Попова и Росица Димитрова, както и великотърновският кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов. Подобни паралелки са трамплин към магистратура в медицинския филиал, коментира Панов. Той изтъкна, че като председател на Парламентарната група на ГЕРБ в 43-тото Народно събрание Цветан Цветанов е помогнал изключително много за възстановяването на Медицинския колеж във Велико Търново.
Цветан Цветанов заяви пред присъстващите, че Даниел Панов е активен и градивен кмет, който милее за града си. „Когато местната власт има силна подкрепа от страна на държавното управление, нещата се случват. За мен е чест и привилегия, че съм водач на листата на ГЕРБ-Велико Търново. През годините винаги съм защитавал интересите на великотърновци и съм бил съпричастен към всяка една кауза, полезна за просперитета на региона. В следващ управленски мандат ще надградим постигнатото тук и в цялата страна“, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

„Филиалът е факт, благодарение на ГЕРБ“, категорични бяха преподавателите. Те изтъкнаха, че в момента 30 хиляди медицински сестри не достигат в България. По думите им, това може да се превърне в истинско бедствие след години. Ръководството на ВУЗ-а приветства това, че за ГЕРБ сектор „Образование“ е приоритет. По думите им, насърчаването на младите специалисти е изключително важно за бъдещето на всеки един сектор.

Сбъднахте най-голямата ми мечта, тъй като поради финансови причини нямах възможност да уча в друго населено място. Мечтата ми бе да съм медицинска сестра и в момента уча точно това благодарение на ГЕРБ, г-н Панов и г-н Цветанов“, каза студентката Марияна Балъкова.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.