Премиерът Борисов пристигна в Рим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Вижте подаръците за папа Франциск от премиера Борисов (СНИМКИ)

Бойко Борисов се срещна с китайския посланик Джай Хайджоу

Държавният глава Румен Радев и просветният министър Красимир Вълчев поведоха празничното шествие за 24 май в София (СНИМКИ)

Кирил и Методий създават глаголицата, Климент Охридски – кирилицата В семейството на Солунските братя се раждат общо седем момчета

Кметът Димитър Николов: Честит празник на буквите, бургазлии!

Библиотеката в Монтана получи за 24 май книги на Радичков

Новият Civic Type R чупи рекорди Спортният модел на Honda се доказва по пистите като най-бързия сериен автомобил с предно предаване

Солистка на операта грабна наградата на Бургас

28 отбора участваха в турнира по стрийтбол в Павликени

Депутатът Весела Лечева в Раданово: Малките населени места са в периферията на националната политика

Просветният министър на 24 май: Образованието е това, благодарение на което ще пребъдем като общество

Тони Голдуин – внук на киномагнат Актьорът от „Скандал” е наследник на известния продуцент Самюъл Голдуин

Столичният кмет Йорданка Фандъкова на 24 май: Град, в който се строят училища, има бъдеще

Британската полиция проведе едноседмична операция срещу робския труд

Цветан Цветанов: Срещу всеки разход в нашите политики е посочен източникът на финансиране

ГЕРБ не се впуска в празни обещания за финансиране на едни или други дейности и сфери, без да е ясно откъде ще дойдат средствата. Ние представяме реалните политики, в които срещу всеки разход е посочен източникът на финансиране. Това е и принципът на дясната политика – харчиш толкова, колкото изкарваш.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ във Велико Търново, председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Заедно с кмета на старата столица и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов Цветанов присъства на работна среща с над 200 специалисти, ангажирани в социалната сфера.

На форума, иницииран от социалния експерт Росица Димитрова, присъстваха и други от кандидатите на ГЕРБ за народни представители. Пред препълнената зала зам.-председателят на ГЕРБ очерта основните приоритети в следващ управленски мандат на партията – намаляване на бедността, насърчаване на социалното включване, цялостно оптимизиране на социалните дейности, интегриран подход, край на професията „взимане на социални помощи“.

„Фокусът в управленската програма на ГЕРБ е върху човека, политиките ни са насочени към всеки отделен български гражданин“, обясни Цветанов и призова присъстващите да се запознаят с програмата на партията и да дават своите предложения.

Да бъде сложен край на издаването на недостоверни и фалшиви удостоверения на ТЕЛК бе посочено от Цветан Цветанов като една от най-важните задачи пред следващото управление. По думите му, в пряка връзка със социалните дейности е и смелата образователна програма на ГЕРБ и спирането на социални помощи за родители, които не осигуряват на децата си присъствие в училище, както и подкрепа за тридетния семеен модел.

„Чрез тези мерки ще бъде осигурен финансов ресурс както за оптимизирането на социалните услуги и дейности, така и за повишаването на възнагражденията на социалните работници, насърчаването на ин-витро процедурите“, коментира Цветанов.

„Ние предлагаме интегриран подход при реализирането на всяка една политика. Сами виждате, че секторите образование, здравеопазване и социални дейности са свързани и именно по този начин трябва да бъдат разглеждани“, каза Цветанов.

Ангажираните в социалните дейности и услуги великотърновци заявиха своята подкрепа за предлаганите реални политики от ГЕРБ и ги определиха като единствените разумни, създаващи перспектива и даващи възможност за подобрявате на живота на хората от всички целеви групи.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.