СОС прие декларацията на БСП срещу промяна на границите на съдебни райони на територията на СО

Меркел: Споразумението по Брекзит изисква още много разговори

Министър Кралев награди джудиста Ивайло Иванов за златния му медал от Гран при в Хага

Съдят дрогиран шофьор, ругал полицаи

БТПП: Липсата на кадри и цените на енергията тревожат най-силно българския бизнес 54% от работодателите очакват подобрение на бизнес климата през 2019-та

Музеят на хумора и сатирата в Габрово представя изложбата „ВНИМАНИЕ!“ 27 визуални артисти от региона показват свои творби

България още не е уведомена официално, че „Турски поток“ ще минава през нейна територия Зам.-енергийният министър Красимир Първанов: Очакваме в най-скоро време писмото от "Газпром"

Синът на Майкъл Джордан и българската му годеница си почиват на Бахамите (СНИМКИ И ВИДЕО)

Осъдиха пътната агенция заради спукани гуми в дупка на булевард, част от републикански път

НС въведе тавана от 5000 лв. при обезщетенията за далечни роднини на загинали на пътя

Иззеха старинни монети, антични предмети и орнаменти от домовете на двама старозагорци

СГС пусна срещу подписка студента, който надраска Паметника на съветската армия

30 години затвор за Георги Генов, който уби съпругата си от ревност в Пещера

Министър-председателят Борисов се срещна с министъра на външните работи на Египет Самех Шукри

Министър Ангелкова: Очакваме 10% ръст на туристите в Пловдив през 2019 г.

Цветан Цветанов: Срещу всеки разход в нашите политики е посочен източникът на финансиране

ГЕРБ не се впуска в празни обещания за финансиране на едни или други дейности и сфери, без да е ясно откъде ще дойдат средствата. Ние представяме реалните политики, в които срещу всеки разход е посочен източникът на финансиране. Това е и принципът на дясната политика – харчиш толкова, колкото изкарваш.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ във Велико Търново, председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Заедно с кмета на старата столица и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов Цветанов присъства на работна среща с над 200 специалисти, ангажирани в социалната сфера.

На форума, иницииран от социалния експерт Росица Димитрова, присъстваха и други от кандидатите на ГЕРБ за народни представители. Пред препълнената зала зам.-председателят на ГЕРБ очерта основните приоритети в следващ управленски мандат на партията – намаляване на бедността, насърчаване на социалното включване, цялостно оптимизиране на социалните дейности, интегриран подход, край на професията „взимане на социални помощи“.

„Фокусът в управленската програма на ГЕРБ е върху човека, политиките ни са насочени към всеки отделен български гражданин“, обясни Цветанов и призова присъстващите да се запознаят с програмата на партията и да дават своите предложения.

Да бъде сложен край на издаването на недостоверни и фалшиви удостоверения на ТЕЛК бе посочено от Цветан Цветанов като една от най-важните задачи пред следващото управление. По думите му, в пряка връзка със социалните дейности е и смелата образователна програма на ГЕРБ и спирането на социални помощи за родители, които не осигуряват на децата си присъствие в училище, както и подкрепа за тридетния семеен модел.

„Чрез тези мерки ще бъде осигурен финансов ресурс както за оптимизирането на социалните услуги и дейности, така и за повишаването на възнагражденията на социалните работници, насърчаването на ин-витро процедурите“, коментира Цветанов.

„Ние предлагаме интегриран подход при реализирането на всяка една политика. Сами виждате, че секторите образование, здравеопазване и социални дейности са свързани и именно по този начин трябва да бъдат разглеждани“, каза Цветанов.

Ангажираните в социалните дейности и услуги великотърновци заявиха своята подкрепа за предлаганите реални политики от ГЕРБ и ги определиха като единствените разумни, създаващи перспектива и даващи възможност за подобрявате на живота на хората от всички целеви групи.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.