Цветан Цветанов: Тези, които ме нападат сега, дали ще се извинят, когато проверките на имотите приключат?

Снимки: ГЕРБ

Ако исках да крия имоти и доходи нямаше да го направя по този прозрачен начин. Това заяви в петък във Велико Търново зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Събитията от последните дни той определи като компроматна война и прогнозира, че тя ще продължи по време на цялата кампания за европейските избори, която започва през април.

„Премиерът е прав в това да се ядоса, защото да се правят подобни компромати обслужва само предстоящата европейска кампания. Самият факт, че се случва в навечерието на евровота, самият факт, че това се обслужва от политическите кръгове го доказва. Тук разбира се трябва да сложим факта, че във флагман на компроматната война, която ще се води на предстоящата кампания се превърна и президента Румен Радев, който направи изказване, което не знам защо и по какъв начин бяха изложени виждания само за това дали и как един единствен човек е нарушил закона. Когато говорим за правова държава и законности, аз мога да кажа, че няма нещо, от което да се срамувам за нещо, което съм вършил през всички тези години“, коментира Цветанов.

Той допълни, че е изпълнил дълга си, спазвайки законите на Република България. Освен това призова и всички, които го нападат, да се замислят дали ще се извинят, когато проверките приключат и бъде доказано, че няма нарушения от негова страна.

 

Коментари

Задължително поле