Цвета Караянчева: На Коледа нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с обичните си хора

Снимка: Архив

На Коледа нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с обичните си хора. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева във видеообръщение към гражданите, публикувано на страницата ѝ във фейсбук по повод Рождество Христово.

„Щастлива Коледа на всички! За мнозина от нас това е най-красивият празник. Това е време за прегръдки, за добрини, съчувствие към чуждите несгоди, но най-вече време за приятели и близки. Нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с обичните си хора! Но наистина заедно! Не пред телевизорите и не вторачени в телефоните си, а заедно очи в очи с отворени сърца“, посочва Караянчева.

„Като майка и баба и аз ще използвам тези безценни мигове, за да отдам цялото си внимание на семейството си, на което понякога се чувствам длъжница. Нека обаче в радостта от празника да не забравяме и онези от нас, които го посрещат с грижи или в самота и ако не можем да протегнем ръка към тях, нека поне ги споменем в молитвите си за по-добър свят! Дано коледният дух да ни направи по-добри, по-силни и по-човечни! Желая Ви от сърце обич и искрена радост. Честита Коледа!“, казва още председателят на Народното събрание.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България