Цвета Караянчева: Стоим твърдо зад Димитър Главчев, не ни притеснява отсъствието на БСП

Стоим твърдо зад Димитър Главчев - ще продължим да работим и не ни притеснява отсъствието на БСП . Това каза заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред журналисти в Народното събрание.

Караянчева поясни, че е добре БСП да отидат по градовете да разговарят с избиратели и ги призова да обяснят изказването на проф. Иво Христов , че 80 % от българите са дебили. „Ние ще продължим да работим и не ни притеснява това, което се случи днес. Ние ще имаме кворум. Стоим твърдо зад Димитър Главчев“, каза Караянчева.

Тя допълни, че вчера на Председателски съвет, е решено да се съкрати наказанието на Антон Кутев за отстраняване от зала. Караянчева припомни, че вчера е поканила ПГ на „БСП за България“ да присъстват на дебатите по промените в Закона за концесиите.

БСП се хранят от скандали и не искат да се чуват добрите неща, които е свършило правителството, каза още депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева.

По думите на Караянчева БСП са тези, които провокират скандали, за да не може да се види добрият доклад от Европа за България, и да не се чуе за добавките за пенсионерите. „Това е ответна реакция и очаквам още много такива“, посочи тя.

Според Караянчева от опозицията се хранят със скандали. „Искат да направят така, че всичко добро, което се случи за правителството да не се чува, а да се чуват само тези скандали, от които хората се дразнят и както се казва, сменят канала на телевизията“, поясни Караянчева.

По повод искането за оставка на Димитър Главчев, подписано от депутати на БСП и ДПС, заместник-председателят на Народното събрание поясни, че не се учудва от това. „Те винаги са били заедно и днес го доказват“, допълни Караянчева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика