Цветелина Стоянова ще участва на бенефиса на ансамбъла

Почти 6 месеца след трагедията, която разтърси цяла България, Цветелина Стоянова ще стане част от бенефиса на ансамбъла ни по художествена гимнастика. Събитието ще се проведе на 17 ноември в зала "Арена Армеец" в София. А новината за Цвети обяви президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Стоянова все още се възстановява след падане от шестия етаж. Лекарите в "Пирогов" успяха да спасят живота й, а в нейно отсъствие момичетата успяха геройски да се преборят за бронзовия медал на олимпийските игри в Рио де Жанейро. Това бе и блестящ завършек на техните кариери, донесли на страната ни световна титла и общо над 70 отличия.

По време на бенефиса ще бъдат почетени не само гимнастичките Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Любомира Казанова, Катрин Велкова и Елена Тодорова, а и всички свързани с тях през годините - хореографи, физиотерапевти, доктори, дизайнери на трика, автори на музиката, психологът на отбора и така нататък.

Акцентът ще бъде върху личните истории, а на шоуто са поканени и най-големите съпернички на нашите - състезателки от ансамблите на Русия и Италия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България