Цвети Пиронкова и Йордан Йовчев дариха свои вещи за благотворителна вечер в Пловдив

Легендата на спортната ни гимнастика Йордан Йовчев и родната тенис прима Цветана Пиронкова дариха свои вещи, които ще бъдат продадени на търг по време на благотворителната вечер "С обич за децата, в памет на бащите герои" в Пловдив. Тя ще се проведе на 7 декември от 18 часа в областната управа под патронажа на губернатора на Пловдив Здравко Димитров, а събраните средства ще бъдат дарени на децата на загиналите и пострадали служители на МВР на територията на региона.

Различни вещи с автограф вече са предоставени и от националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол, както и от футболните клубове "Ботев" (Пд), "Локомотив" (Пд), "Лудогорец" (Разград) и "Левски" (Сф). Зад благотворителната кауза застават и куп известни художници, предоставящи свои творби. На търг могат да бъдат закупени картини на Васил Стоев, Вълчан Петров, Снежана Фурнаджиева, Ненко Чанев, Димитър Рашков, Димитър Добрев, Атанас Хранов, Лили Кючукова, Илия Желев, Матей Матеев, Ралица Стайкова, Вихра Григорова, Моника Роменска и Цветана Пеева-Видева.

Здравният мениджър д-р Невен Енчев пък предоставя монета с лика на Свети Архангел Михаил, изработена ръчно в ателието на "VON GOLDENBURG COLLECTION". По време на събитието ще има и специални дарителски кутии, в които всеки ще може да участва със средства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България