Цвети Стоянова: Някои от ансамбъла повярваха на лъжите и си прекратихме отношенията

Това, което се пише постоянно в медиите за отношенията между шампионката ни по художествена гимнастика Цветелина Стоянова и бившите й съотборнички от ансамбъла, не е истина. Това заяви самата Стоянова по БТВ след инцидента от миналото лято, когато падна от шестия етаж на жилищен блок.

"Напоследък в медиите много ни скарват с бившите ми съотборнички. Все нещо делим. Истината е, че не съм скарана. Не поддържам връзка с всички, това е важно да го уточним, но с по-голямата част от тях поддържам връзка. Някои от тях решиха да повярват на лъжите на хората и си прекратихме отношенията", каза Стоянова.

"Моят път вече е много далеч от художествената гимнастика, а техните останаха малко там. Няма как да се виждаме всеки ден, но когато можем се виждаме и си пишем. Аз пиша и на Мишето (б.ред. - Михаела Маевска) след състезанията, защото много се радвам на успехите й. Тези момичета от пет състезания са с пет златни медала. Забиха конкуренцията в земята. Много се радвам на новия ансамбъл. Харесват ми, а композициите им са изключително сложни", допълни тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България