Център за рехабилитация в Свищов подготвя щанд с над 2000 ръчно изработени мартеници

Центърът за социална рехабилитация и интеграция в Свищов ще се включи за поредна година в мартенския базар с многообразие от мартеници, изработени от потребителите на социалното заведение.

Мартениците са направени от хората с увреждания с голямо старание, като тяхното изработване е започнало от началото на януари. Щандът ще е разположен в градинката на площад ,,Свобода“, в близост до паметника на Свободата и всеки ден ще бъде достъпен за хората, които искат да го посетят.

Мартениците са ръчно изработени от потребителите на социалната услуга и ще бъдат изложени от 24 февруари до 1 март. На щанда на ЦСРИ ще продават доброволци и екипът от специалисти на Центъра, а при закупуването на мартеничка от там, всеки ще получи календарче с логото и информационна брошура за работата в услугата и предлаганите дейности.

Със събраните средства от продадените мартеници ще бъдат закупени нови материали, пособия и уреди за работа в Центъра. Новите придобивки ще подпомогнат развитието на социалната услуга и благосъстоянието на лицата с дефицити – потребители на ЦСРИ.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.