Цех за производство на сглобяеми къщи продава НАП-Пловдив

Цех за производство на сглобяеми къщи продава НАП-Пловдив

Цех за производство на сглобяеми къщи на площ 68 510 квадратни метра и прилежащите му застроени в имота 31 сгради се предлагат за продажба от НАП-Пловдив. Имотът се намира в местността "Свети Спас" в град Брацигово, а търгът с тайно наддаване е насрочен за 1 декември.

Първоначалната цена, от която ще тръгне наддаването, е 8 303 317,40 лева, съобщиха от Териториална дирекция на НАП-Пловдив, която от началото на 2016 г. е провела над 400 търга за продажба на недвижими имоти, МПС-та и други вещи на лица с неплатени в срок данъчно осигурителни задължения. Към тази крайна мярка се пристъпва спрямо физически и юридически лица, които не обслужват своите задължения, не са предложили ред и начин по който ще ги погасят или не спазват поетите ангажименти.

В тази връзка дирекция "Събиране" към НАП-Пловдив предлага до Нова година още куп имоти на длъжници. За 24 ноември е насрочен търг за поземлен имот за жилищни нужди край бившата държавна газстанция в жк "Тракия" в Пловдив, като парцелът със занижена пазарна стойност се предлага с първоначална цена от 257 000 лв. 64 800 лв. е първоначалната тръжна цена на мезонет ново строителство от 120,85 кв.м зад магазин "Лидъл" до стадион "Христо Ботев", а 13 000 лв. искат за гараж от 33,77 кв.м на същия адрес на ул. "Иларион Макариополски" 47 в Пловдив.

Другите интересни предложения от НАП-Пловдив са за цех за олио в старозагорското село Подслон и тютюнев комплекс в хасковското село Криво поле.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони