Цеца и Саша Матич взривиха Банско, над 30 хиляди души пяха с любимците си

Балканският фестивал, който организира за пета поредна година община Банско, събра над 30 хиляди души. Големият интерес дойде от звездите-гости на феста Цеца Величкович и Саша Матич. Заради наплива от хора мястото на фестивала бе на стадиона, а два дни Банско се пукаше по шевовете.

„Сърцата на над 30 000 човека биеха в един ритъм във втората вечер на Банско Балкан Фест 2019. Голямата българска звезда Ивана вдигна настроението и атмосферата на стадиона бе невероятна. Изключително е чувството да пееш за страната си пред хилядната публика и да развееш знамето на Банско, редом до българското. Неповторимо усещане и чест, за които и благодаря!

Цеца Величкович показа стил и висока класа и подари на публиката най-доброто от сръбската музика, с които категорично взриви нощта, възкликна кметът на Банско Георги Икономов.

Шоуто бе неповторимо, целия стадион пееше с пълно гърло старите шлагери на двамата сръбски изпълнители. Хората бяха категорични, че това е най-успешното издание на Балканския фестивал. Търговците и хотелиерите също останаха доволни от оборота.

Коментари

Задължително поле