Депутатите отхвърлиха законопроекта на БСП срещу двойния стандарт на храните

Тодор Чобанов: Половината документи за прием в детските градини ще се събират по служебен път Големият брой чакащи се отнася за яслените групи, каза зам.-кметът на София

Бившият мексикански президент Енрике Пеня Нието приел 100 милиона долара подкуп от Ел Чапо

Електрическа кола за народа Opel чертае смели перспективи за Corsa

БСП покани премиера, а ГЕРБ – президента на дебатите за изтребителите в парламента

Директорският съвет на НИМХ е взимал решения без правомощия, показва одит

Проф. Асен Балтов: 12 000 неосигурени пациенти са минали през „Пирогов“ за година С 6 млн. лв са намалени дълговете на болницата, каза директорът

Любомир Кючуков: Във Великобритания няма мнозинство за каквото и да било решение по Брекзит

Цветан Цветанов: Обществото трябва да знае всичко за разходите по закупуването на новия изтребител

Ген. Симеон Симеонов: ДПС ще подкрепи решението за започване на преговори със САЩ за Ф-16

Майка и син загинаха при пожар в шуменския кв.“Дивдядово“

Румен Петков: Всеки глас за Ф-16 ще е национално предателство

Демонтажът на американската империя Той е спасителен за САЩ и света

На кои два етапа се разделя всяка връзка?

Европарламентът обсъжда санкции за държави, които не водят ефективна борба с корупцията

Цецка Цачева във Вършец: Взаимодействието между образованието, науката и бизнеса е мой основен приоритет

Взаимодействието между образованието, науката и бизнеса ще бъде основен приоритет в работата ми като президент на България. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с работниците от предприятието „Електростарт“ АД за производство на луминицентни, натриеви, живачни и метал-халогенни лампи в град Вършец. „Ще настоявам пред Народното събрание, правителството и всички останали институции за максимално бързо довършване на образователната реформа. Създаването на трудови умения у младите възможно най-рано ще гарантира подготвеност на кадрите, възможност за инвеститорите и осигуряване на нови работни места и справедливи доходи. За да продължават реформите обаче, е нужно запазване на стабилността в България. Ние с Пламен Манушев ще работим точно за това“, каза още Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент призова всички да гласуват. „Когато дадеш гласа си, после можеш да кажеш какво от обещаното не е изпълнено. Нормално е да има спорове между политическите партии, но това трябва да са спорове за идеи и за решения, а не дребни политически караници“, подчерта Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на работещите в „Електростарт“ за подкрепата към ГЕРБ през 2015 г. „Благодарение на тази подкрепа сега правителството на Бойко Борисов работи и гарантира стабилното развитие на всички общини и на всички региони. Така ще работят и Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, които ще бъдат новите президент и вицепрезидент на България – те ще се срещат с всички граждани, ще работят за всички региони“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че Цецка Цачева има всички необходими качества, за да бъде обединител на нацията. Той увери присъстващите, че Цачева ще съхрани човешкия си облик и след като стане президент на България, така както винаги го е правила като председател на парламента. „Уверен съм, че Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България. Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер, който е дал 40 г. от живота си за българската армия. Той ще бъде силната подкрепа на президента Цачева. Ние се гордеем, че в ГЕРБ имаме толкова достойни хора. Затова ви призовавам да ги подкрепите с номер 17 в бюлетината“, каза още Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев приветства работниците в предприятието и ги призова да изразят своята активна гражданска позиция като подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. „Цецка Цачева ще обедини нацията ни, защото когато сме единни, сме най-силни. Вярвам, че като президент г-жа Цачева ще гарантира съхраняването на България като просперираща и мирна държава. Ние ще работим единствено в интерес на хората“, заяви вицеадмирал Манушев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.