В Якутия измериха -67 градуса по Целзий

Появи се нов свидетел на убийството на Петър Христов

Министър Ангелкова разговаря с ръководителя на Световната организация по туризъм

Украинският парламент отказа да обяви ЛНР и ДНР за терористични организации

Сърбин и албанец разследват убийството на Оливер Иванович

Евродепутатите обсъждат влиянието на руската пропаганда

Еврокомисията опроверга поредна лъжа за „Труд”

Диктатурата на пролетариата, Народният съд и Възродителният процес влизат в 10-и клас

Любители откриха нова планетарна система Всички небесни тела са по-големи от Земята

7 жертви при катастрофа на колумбийски военен хеликоптер

Ключът към дълголетието са ядките и бобовите храни Проучването проследява живота на над 100 000 души

Борисов представи приоритетите на българското председателство пред парламентарната група на ЕНП

София започва разплитането на казуса с Витоша Общината създава междуведомствена комисия, която да намери изход от ситуацията

Съседка на трите жени от къщата на ужасите в Свищов: Като деца момичетата бяха даровити, пишеха стихове и рисуваха

Летим до Баку за 29 евро Всеки вторник ще има полети до София и до столицата на Азербайджан

Цецка Цачева в Бяла: България трябва да остане стабилна

Цецка Цачева в Бяла. Снимки ГЕРБ

Ние сме отговорни за надеждното опазване на външната граница на Европейския съюз и това се признава от всички европейски партньори. България трябва да остане стабилна заради децата ни, родителите ни, но и заради сигурността на всички европейски граждани. Само когато народът ни е обединен, нацията ни ще бъде силна и гласът ни ще се чува по света. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Бяла. „Благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов, тази тема стана номер едно за всички европейски институции и те разбраха, че отговорността за справянето с мигрантския поток е общ европейски проблем. Решенията трябва да бъдат общи за всички страни-членки на ЕС. Доказателство за подкрепата, която имаме от европейските ни партньори, са 160-те милиона евро, които получи страната ни за охрана на външната европейска граница“, заяви тя, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че ще работи в диалог с всички държавни институции. „За мен като президент водещ приоритет ще бъде насърчаването на образованието и създаване на единна българска нация, която да отстоява сигурността и стабилността на България“, каза Цецка Цачева.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че единствено президентът Цецка Цачева може да гарантира стабилна и просперираща България. „Вашите дядовци от Пети Дунавски полк са били истински герои, които са дали живота си за мирна България. Поклон пред паметта им“, каза още вицеадмирал Манушев пред жителите на Бяла.

„Изминахме дълъг път, за да станем част от силна и обединена Европа. Мнението на европейските институции за България се промени, благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов. Вече сме достойни членове на ЕС и сме в диалог с всички държави-членки, защото доказахме, че изповядваме европейските ценности за развитие“, каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел. Тя призова активните български граждани да покажат, че имат смелост и сили да отстояват европейското си бъдеще на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „С избора на Цецка Цачева и Пламен Манушев ще направим още една стъпка напред, защото ще гарантираме развитието на България е Европа. Нужно ни е обединение на всички хора във всички региони за стабилна и сигурна държава“, подчерта евродепутатът.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.