Каракачанов: Във ВВС тече активен процес на поддръжка и модернизация на наличната техника

Жертвите на „Хагибис“ са вече 56

Пътешествие до три дестилерии в Шотландия ще спечели посетител на Уиски Фест София 2019

Комисар Мария Габриел: Университетите имат ключова роля за запазването на Европа като световен лидер в науката

Книга за Живков изчезна за ден от щандовете

Андре Токев стана дядо

Удължиха с два месеца разследването на катастрофата с Местан

Вицепремиерът Николова инициира работна среща за увеличаване на наказанията за компютърни престъпления

Моника Валериева проговори за козметичния си бранд Моделът разкри как се финансира и върху какво работи

Песков: Поддържаме връзка с турските власти за операцията в Северна Сирия

Google вади нов лаптоп Новата машина се очаква на 15 октомври

Бутат още опасни съборетини в Максуда

Засилени мерки за сигурност в София, фенове на Англия пият от сутринта (СНИМКИ)

„Мерцедес“ пак обезсмисли сезона

Цецка Цачева в Каспичан: Съдбата на България зависи от активността на българските граждани

Снимки ГЕРБ

Поздравявам ви за първия успешен местен референдум в България. Вие, жителите на Каспичан, показахте, че хората могат да защитават успешно интересите на населените места, в които живеят. С тези думи се обърна към жителите на Каспичан кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. „Ние в ГЕРБ, истинската народна партия на България, работим съвместно с активните хора от страната. Уверени сме, че когато има диалог и чуваемост на различните мнения, могат да се намират балансирани и правилни решения. Ние с вицеадмирал Манушев ще отстояваме интереса на гражданите по всички въпроси“, каза още Цачева. Тя пое ангажимент, че с вицепрезидента Пламен Манушев ще бъдат посланици на българските културни и исторически забележителности, на чистите български вода, земя и природа и възможностите за развитие на културно-исторически туризъм. „На всички международни срещи и форуми ще разказваме за възможностите, които представя България във всяко едно отношение“, заяви Цецка Цачева, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за президент подчерта, че всички български граждани днес сме длъжни да оставим на бъдещите поколение една подредена и работеща държава, в която да могат да учат, живеят и работят, както навсякъде другаде по света. Тя призова жителите на Каспичан да гласуват масово и да убедят възможно най-голям брой свой близки и приятели да бъдат активни гласоподаватели, за да може изборите да приключат още на първи тур. „Нека по този начин да покажем, че активните граждани в страната могат да държат съдбата на България в свой ръце“, посочи още Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев поздрави жителите на Каспичан и им предаде сърдечни благодарности от всички добруджанци за героизма на техните дядовци от 7-ми Преславски полк, които само за два дни са „взели“ Тутракан. „Тук по вашите земи се е зародила българщината. За всички нас е чест да сме ваши гости и да получим вашето доверие. Благодаря ви за пролятата кръв на вашите предци за освобождението на Добруджа“, каза той.

Вицеадмирал Манушев призова хората да гласуват, за да бъде запазена стабилността в България и припомни спрените еврофондове на страната ни по време на управлението на Пламен Орешарски. „Нашето място е в ЕС и НАТО, с които ние сме партньори и бъдещето ще покаже, че това е правилната посока. С Цецка Цачева обаче ще водим балансирана външната политика, основната на диалог с всички“, заяви той.

В края на срещата кметът на село Върбяне Николай Найденов благодари пред препълнената зала за подкрепата на ГЕРБ, за ремонта на църквата и на джамията в селото. „Върбяне е с вас, защото ние видяхме, че не делите хората по никакви признаци, помагате на всички, защото душите ви са чисти. Благодарим ви за вашата толерантност – нека всички в България да чуят, че ГЕРБ е истинската партия на народа, ние се убедихме в това“, каза още Найденов.

Цветанов: Опонентите на ГЕРБ водят негативна кампания, защото нямат аргументи

Хората се умориха от противопоставяне и чертаене на разделителни линии. Ние от ГЕРБ говорим с всички и работим за всички български граждани. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Каспичан. „Нашите опоненти от БСП водят негативна кампания, защото нямат аргументи. Личните нападки от тях няма да ни отклонят от добрия тон, на който залагаме в нашата кампания и няма да ни тласнат в бездната на противопоставянето. За нас диалогът е водещ и ние не искаме кампания, основана на негативни клипове и плакати, а на среща с хората лице в лице. С Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетим над 200 населени места в цялата страна“, обясни той.

Според зам.-председателя на ГЕРБ Цецка Цачева е доказала като първата жена председател на Народното събрание, като председател на парламента два мандата, че може да носи отговорност, да взима правилните решения и да защитава интересите на всички български граждани. „Силата на Цецка Цачева е, че може да изслушва, да взима решения в интерес на гражданите, да пази баланс между осем различни парламентарни групи в парламента. Вицеадмирал Манушев е доказал с 40 години работа в армията и като депутат от гражданската квота на ГЕРБ, че интересът на хората винаги е на първо място“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов благодари на кмета на Каспичан Милена Недева, че вече втори мандат преобразява общината и работи в синхрон с всички граждани. Той призова жителите на Каспичан да участват активно в историческия избор на 6-ти ноември, когато ще бъде избрана първата жена президент на България – Цецка Цачева.

 

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.