Турция удължи извънредното положение в страната с още 3 месеца

Ограничено е движението за всички превозни средства през Троянския проход

Тир се обърна на пътя Монтана-Видин

С лихвоточки да се плащат данъци Жилищно-спестовните влогове ще може да се наследяват

Двоен самоубийствен атентат в Нигерия взе най-малко 12 жертви

Президентът награди разузнавачи посмъртно Депутатът Таско Ерменков с отличие от министъра на отбраната

Пълна каша с Истанбулската конвенция Няма нужда от нов превод, документът се ратифицира на езика, на който е договорен

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 януари 2018

Искрен Веселинов: Ние от ВМРО сме категорични, че няма да подкрепим Истанбулската Конвенция, независимо колко превода и бъдат направени

Болниците искат парите си от НЗОК по съдебен път Въпреки решението на съда, здравната каса отказва да плати надлимитната дейност

Училища и градини с по-ниски сметки за парно Потребили сме по-малко топлоенергия през декември

Без субсидии за хора с увреждания, ако имат фирма Отпускат до 20 хиляди лева на кандидат за започване на собствен бизнес

Населението на Велико Търново се увеличава За кратко време жителите на старата столица са се увеличили с 1000 души

Прокуратурата образува досъдебно производство по случая с дъщерите в Свищов Анкета е показала, че са лица в риск, а нямат личен лекар

Слаба охрана улеснила атентата на летището в Сарафово Никой не е забелязал терориста, поставил бомбата в автобуса с израелски туристи

Цецка Цачева в Кирково: Като убеден демократ, аз ще защитавам правата на всички български граждани

Моето предимство пред останалите кандидати за президент на България е опитът, който съм натрупала като председател на Народното събрание. Работила съм с всички политически сили. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент пред жители на Кирково.

„Като убеден демократ знам, че всеки човек е свободен да си избере партията и политиците, на които да вярва. Трябва да ни преценявате по делата. Едни много говорят, но когато те дойдат на власт хората разбират, че са ги подвели“, подчерта тя. Цачева обясни, че като юрист винаги е отстоявала правата на хората по различни спорове, а като политик никога не е прекъсвала връзката си с избирателите. „Никога не сме делили общините на наши и ваши, на по-малки или по-големи“, добави тя.

Кандидатът на ГЕРБ за президент каза, че парламентът и правителството трябва да продължат да работят спокойно. „Имаме нужда да гарантираме стабилността, постигната толкова трудно в последните две години. Всички държавни институции са избрани в резултат на волята на българските избиратели. Работата на президента не е да вее лозунги и да вика промяна и ново начало, а да работи с другите институции. Когато парламентът и правителството провеждат политики в интерес на гражданите, те ще имат моята подкрепа като президент. Ще имат партньор, ще вървим в една посока. Но ние с вицеадмирал Манушев ще бъдем коректив на всички решения, които противоречат на интереса на хората“, подчерта Цецка Цачева.

Като свой приоритет Цачева определи образованието. „Хората трябва да имат добро образование, за да имат занаят. Ще насърчаваме държавните образователни институции да работят в синхрон с бизнеса, за да могат хората да си намират работа“, посочи Цецка Цачева.

Тя призова присъстващите да не подценяват важността на изборите на 6-ти ноември. „Не съм чула от опонентите ни какво мислят да правят за България, чувам само отрицание и внушения от тяхна страна. Трябва да удържим посоката на развитие на страната ни. Подкрепете ни с номер 17 в бюлетината“, каза пред жителите на Кирково Цачева.

По думите на вицеадмирал Пламен Манушев ориентацията на България е поставена на карта. „Когато сме заедно с другите европейски народи, сме силни. Това е исторически избор – за първи път в историята ще имаме президент жена и това ще бъде Цецка Цачева“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

„Имам много приятели – българи, турци, арменци и всякакви други етноси. Всички сме български граждани, проявявал съм еднакво уважение към всички. Вашите дядовци са воювали заедно, без значение от етническата си принадлежност или вярата, която изповядват. Всички са били български войници и са защитавали България. Искаме да направим така, че всички да работим за България“, подчерта Пламен Манушев.

Ние искаме да сторим мостове между хората. Само така можем да запазим единството на българската нация. Не трябва да се делим по етнос, вероизповедание и пол. Единството е постижимо. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на село Шумнатица, община Кирково.

„Трябва да оставим силна България на бъдещите поколения. Държавните институции трябва да бъдат открити и достъпни, да разрешават проблемите на хората. Като президент аз ще настоявам за справедливост, за това да има работещ и независим съд. Трябва да има сигурност за нашите домове и семейства, за доходите ни. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантираме стабилността на България“, подчерта Цецка Цачева.

„Трябва да бъдем заедно и обединени, за да можем да преодолеем всяко предизвикателство, което има пред нацията, пред държавата ни и пред всеки един регион. Изборите на 6-ти ноември ще дадат допълнителна гаранция за стабилността на България или ще бъдат началото на политическо противопоставяне и връщане към периода 2013-2014г.“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

По думите му, победата на Цецка Цачева и Пламен Манушев трябва да даде гаранция за успешното правителство на Бойко Борисов и за всичко, което прави държавата. „Благодарение на повечето събрани средства от приходните агенции, можем да разпределяме повече средства по секторни политики и те да достигат до всяко населено място в България. Да изберем най-достойната президентска двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, призова хората Цветанов.

След срещата си с жителите на Шумнатица, представителите на ГЕРБ се поклониха пред паметника на загиналите фронтоваци в Първата световна война.
„Поклон пред героите, дали живота си за отечеството. Те ни учат какво значи родолюбие. Искаме да върнем духа на хората и да гарантираме, че бъдещите поколения ще живеят в мирна и просперираща България“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев.

 

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.