Джоан Роулинг шокира с герои гейове

Осъден за закана за убийство и жертвата му жалят присъдата Инцидентът се разиграл във великотърновското село Беляковец преди година

Българският народ не е див и варварски, братя Британско-българският бизнес бал в Лондон е приеман с почести

Над 150 ранени и 50 арестувани при масовите бунтове в Каталуния

10-те домакински задължения, които горят най-много калории

БДЖ пуска пак временно спрените влакове в страната

СЕМ назначи Антон Митов за временен директор на БНР

Бум на лазерната епилация сред мъжете Технологията в обезкосмяването Duetto MT Evo е у нас благодарение на Jewel Skin Clinic

Турското външно министерство: Кюрдите нарушават примирието

Глория с нови кадри с любимия

Акция на спецпрокуратурата и ГДБОП в Несебър

Цецка Цачева в Неделино: Като президент ще настоявам интересът на българските граждани винаги да бъде поставян на първо място

Когато има добра координация между местната власт и държавното управление, се развиват всички региони в страната. Благодарение на европейската солидарност и синхрона между властите в страната България се променя. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Неделино. „Не трябва да допускаме да има нови политически кризи в страната. Аз винаги съм толерирала различното мнение, но не трябва да се прекрачва границата на противопоставянето, защото това води до разделение в обществото“, подчерта тя.

Цецка Цачева обясни, че по Конституция президентът олицетворява единството на нацията. „Ние с вицеадмирал Пламен Манушев не сме делили хората по никакъв признак, защото знаем, че всички ние сме част от единната българска нация. Искаме да видим българската нация образована, просперираща и единна. Ние ще настояваме, ще изискваме интересът на българските граждани винаги да бъде поставян на първо място. За нас това е бъде приоритет. Затова единение ще работим с Манушев с всички сили като президент и вицепрезидент на България“, категорична бе Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че България не може да остане изолирана от другите европейски народи в тези трудни времена. „Членството на страната ни в Европейския съюз и НАТО е без алтернатива, защото не можем да се справим сами с предизвикателствата, свързани с бежанския поток. Нужни са ни приятели и партньори, каквито имаме в лицето на ЕС и НАТО.  България се развива, благодарение на европейската солидарност“, каза още Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев посочи, че всички български граждани трябва да направят правилния избор на 6-ти ноември, защото от това зависи стабилността на държавата. „Опитват се да разклатят България, за да спре просперитета на страната ни. За да се случи всичко, което е необходимо за развитието на Неделино, е нужна стабилност. Много е важно да изберем Цецка Цачева за първата жена президент на България. Тя е невероятен човек и заедно ще работим в интерес на всички български граждани. Подкрепете ни с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Неделино кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Кметът на Неделино Боян Кехайов подкрепи кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

 

Фактът, че кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов са тук е показателен, че Неделино не им е безразлично. Без подкрепата, която получаваме от правителството на Бойко Борисов и управляващата партия, тук няма да има развитие. Това каза кметът на Неделино Боян Кехайов по време на предизборна срещата среща, която проведоха Цецка Цачева и Пламен Манушев с жители на Неделино.

„В разговор с бъдещия президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева  и Пламен Манушев имах възможност да поставя проблемите на общината и ще разчитам на тяхната подкрепа, за да бъдат реализирани важните за Неделино проекти. Ние имаме  17 подготвени проекти и направих аналогията с номера на ГЕРБ за президентските избори – 17.  Благодаря на правителството на Бойко Борисов, че тази година Неделино бе подпомогната с три допълнителни транша. Радвам се, че днес кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ е при нас, защото за хората тук представителите на ГЕРБ са като месии, които винаги носят добри новини“, подчерта кметът на Неделино.

Боян Кехайов посочи, че най-голямото му желание е да последва примера на кмета на Златоград Мирослав Ячев и да направи така, че хората да останат да живеят и да работят в Неделино. Той бе категоричен, че общината може да се справи с проблемите, само ако продължава да получава държавна подкрепа, както досега.

Кметът на Неделино покани Цецка Цачева на Фестивала на двугласовото пеене, който се провежда всяка година в града. „Надявам се догодина да дойдете на фестивала в качеството си на президент, за да се насладим заедно на песните и традициите на Неделино“, заяви Кехайов. Той й връчи като подарък кукла с типична неделинска носия, която да краси президентската институция.

За вицеадмирал Пламен Манушев Боян Кехайов каза: “Ние сме колеги офицери, бързо разпознах, че той е нашият вицепрезидент.“

Цветан Цветанов: Правителството на Бойко Борисов подкрепя развитието на всяко населено място в България

Правителството на Бойко Борисов не дели общините на малки и  големи, това се доказва и с подкрепата, която получава Неделино. Самият факт, че днес сме тук показва, че искаме да изразим своя респект към вас. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Неделино. По думите му, кметът на Неделино Боян Кехайов е отговорен човек, който може да решава проблемите на общината. „Днес той постави пред нас въпроса с пътя към Кърджали, който трябва да бъде ремонтиран. Аз си спомням  през 2010 г. когато се ангажирахме с изграждането на спортната площадка тук. Тогава родителите казаха, че децата им няма къде да играят. Една година по-късно дойдохме отново, за да видим, че децата и родителите са доволни от новата придобивка на Неделино“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова присъстващите да подкрепят  президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината. „С избора си на 6-ти ноември вие ще дадете възможност на правителството на Бойко Борисов да продължи да помага на всяко населено място. Трябва да гарантираме стабилността, която има в момента в България“, подчерта Цветан Цветанов. По думите му, партия ГЕРБ създава платформа за комуникации между всички партии. „Всички ние се уморихме от това противопоставяне, което наблюдаваме от 27 години. Нужно е нацията ни да бъде единна, за да продължи България да се развива“, обясни Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ каза пред жителите на Неделино, че Цецка Цачева е изключително ерудирана и достойна българска жена. „Тя намира решение на всеки проблем не с конфронтация, а с протегната за диалог ръка. Доказа го с работата си като председател на Народното събрание.  Уверен съм, че тя ще бъде първата жена президент на България. До себе си тя ще има достоен вицепрезидент в лицето на вицеадмирал Пламен Манушев. Той е добруджанец, но обича също толкова и Родопите. Те ще бъдат силния тандем на България, с който всички български граждани ще се гордеем“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.