Цецка Цачева в Омуртаг: Винаги съм се вслушвала в гласа на хората

„Нужни са усилията на всички власти, за да осигурим спокоен живот на хората. По време на дейността ми като председател на Народното събрание винаги съм се вслушвала в гласа на общините и на всички хора“, заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Омуртаг.

Тя обясни, че като жена и като политик вярва, че „бъдещето на страната ни е в образованието, за да имаме самочувствие и да преуспеем“. Цачева допълни, че е горда от това, което досега управляващите са постигнали за подобряване на образователната система.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев посочи, че предстоящите избори са много важни за запазването на стабилността на България и за европейското развитие на страната.

Вчера двамата посетиха още Попово и Търговище.

„Научените уроци в парламента ни дават самочувствие да застанем пред вас с лицата си. Ние не делим хората по етнически признак, по пол, възраст или вероизповедание. За нас „баланс“ и „диалог“ не са само думи. Ние ще работим за единение между политическите партии и между държавните институции. С Пламен Манушев ще работим за авторитетни институции, достъпни за хората“, каза Цачева в Попово.

„Жителите на Попово са наследници  на славни български воини, дали живота си в името на България“, припомни Пламен Манушев и добави: „Изборът на 6 ноември е важен за всеки от нас, за да не загубим посоката на развитие, по която сме поели.“

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика