Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Цецка Цачева в предприятие в Шумен: Ще настоявам за продължаването на реформата в образованието, за да има квалифицирани кадри

Снимка: Пресцентър ПП ГЕРБ

За да има подготвени кадри като вас, трябва да продължим да работим за провеждането на реформата в образователната система. В интерес на всички български граждани, ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог и с търпение към всички политически партии и институции. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред работници от предприятие в Шумен. По думите й, значителна крачка в посока подобряването на образователната система е приетият закон, който въвежда дуалната система на обучение. Тя обясни, че тази промяна в законодателството позволява да се учи и да се практикува избраната професия едновременно. Цачева заяви, че е силно впечатлена от младия екип във фабриката и изрази убедеността си, че младите хора трябва да отстояват пътя на развитие, който следва България.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че сигурността е важна за всички български граждани, които искат да живеят в справедлива среда със сигурни доходи, домове и граници. „Аз и вицеадмирал Манушев като президент и вицепрезидент на България ще гарантираме запазването на стабилността в държавата“, категорична бе Цецка Цачева. Тя подчерта, че никога не е делила хората по етнос, вероизповедание или местоживеене. По думите на Цачева, най-важно е нацията да бъде единна.

По време на срещата си с работещите в предприятието в Шумен Цецка Цачева изрази надеждата си, че някой ден българските предприемачи ще работят с български машини, изработени и разработени в страната ни, които да бъдат за пример и в другите държави в света.

Жителите на област Шумен трябва да подкрепят за президент на България Цецка Цачева така, както подкрепиха Любомир Христов за кмет на Шумен. Всички виждат положителната промяна тук – разкриват се възможности за нови инвестиции, работни места и справедливи доходи“, каза пред работниците председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той обясни, че изборът за кмет на Шумен е бил важен за хората, за да може областта да последва пътя на развитието, което са постигнали кметовете на ГЕРБ в Русе, във Варна и в населените места в цялата страна.

Трябва да изберем Цецка Цачева за президент, за да продължи стабилността на нашата България. Като президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират работата на институциите в интерес на всички български граждани. Уверен съм, че правилният избор за бъдещето на страната ни е номер 17 в бюлетината“, подчерта Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че Цецка Цачева има всички качества да бъде начело на България, защото тя има опит като председател на Народното събрание. „Тя познава проблемите на хората в цялата страна. Цецка Цачева е работила с различни политически сили в парламента, тя е натрупала сериозен опит и в международните си срещи, по време на които е била говорител на българските граждани в различни региони на Европа и света“, обясни вицеадмирал Манушев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.